Kerhotilat on taas avattu 9.2.
Kokoontumistila Holvi

Tekniikantornien A-talon Holviksi nimetty väestönsuoja toimii Tekniikan- ja Tieteentornien suurempana kokoontumistilana. Tilassa järjestetään grillibileitä lukuunottamatta kaikki asukastoimikunnan kokoukset ja tapahtumat. Paikka on myös varattavissa asukkaiden käyttöön. Tarkempia lisätietoja tilan varaamisesta löytyy Holvin omalta sivulta.


Kerhotila PikkuHolvi

Tieteentornien B-talon väestönsuojassa sijaitseva pienempi, olohuonemainen kerhotila on nimetty PikkuHolviksi. Tila soveltuu pienemmälle väkijoukolle esimerkiksi syntymäpäivien tai leppoisten illanistujaisten järjestämiseen, jos oma asunto on liian ahdas tai niukasti kalustettu ja Holvi liian iso sekä sokkeloinen tila. Tilan varauksen ja lisätiedot voi katsoa PikkuHolvin omalta sivulta.


Talokohtaiset kerhohuoneet

Saunatilojen ja pyykkitupien välittömässä läheisyydessä on pieni kerhotila, jossa on niukka kalustus. Tilat soveltuvat lähinnä pyykkikoneen pesuohjelman valmistumisen tai saunavuoron alkamisen odotteluun. Huom! Kerhisten kalusteita ei saa viedä pois tiloista eikä jättää ulos!

Asukastoimikunta on varustanut kerhotilat käytetyillä HR-ready tasoisilla televisioilla (720p). Lähes kaikissa televisioissa on HDMI / komponentti / komposiitti liitännät asukkaiden omaa viihde-elektroniikkaa varten. Osassa kerhotiloista on myös lukulehtiä ja pokkareita, jotka ovat vapaasti asukkaiden käytettävissä. Palautathan lehdet takaisin kerhikselle!