Kokoontumistila Holvi

Tekniikantornien A-talon Holviksi nimetty väestönsuoja toimii Tekniikan- ja Tieteentornien suurempana kokoontumistilana. Tilassa järjestetään grillibileitä lukuunottamatta kaikki asukastoimikunnan kokoukset ja tapahtumat. Paikka on myös varattavissa asukkaiden käyttöön. Tarkempia lisätietoja tilan varaamisesta löytyy Holvin omalta sivulta.


Kerhotila PikkuHolvi

Tieteentornien B-talon väestönsuojassa sijaitseva pienempi, olohuonemainen kerhotila on nimetty PikkuHolviksi. Tila soveltuu pienemmälle väkijoukolle esimerkiksi syntymäpäivien tai leppoisten illanistujaisten järjestämiseen, jos oma asunto on liian ahdas tai niukasti kalustettu ja Holvi liian iso sekä sokkeloinen tila. Tilan varauksen ja lisätiedot voi katsoa PikkuHolvin omalta sivulta.


Talokohtaiset kerhohuoneet

Saunatilojen ja pyykkitupien välittömässä läheisyydessä on pieni kerhotila, jossa on niukka kalustus. Tilat soveltuvat lähinnä pyykkikoneen pesuohjelman valmistumisen tai saunavuoron alkamisen odotteluun. Isommissa kerhohuoneissa, jossa on keittiö on lisätty varustukseen teräväpiirto televisio, josta löytyy HDMI / komponentti / komposiitti liitäntää, jolloin tilassa voi katsella lähetyksiä tai yöllä pelata omalla konsolillaan äänekkäämmin kavereiden kanssa hiljaisuuden aikaan.