Juliste

Tunnollinen Asukas

Voita Finnkinon leffalippuja vikailmoituksia tekemällä! TOASin tunnollinen asukas -kampanjaan osallistuminen on helppoa: lue ohjeet ja säännöt.

Arvontaan voivat osallistua kaikki asukkaat, jotka ovat tehneet kohteen yleisiin tiloihin liittyvän vikailmoituksen ja kertoneet siitä asukastoimikunnalle. Voittajat arvotaan asukastoimikunnan kokouksissa ja TOAS toimittaa liput voittajille sähköpostitse.


ToimintaTuohi (ent. Asukasaktivaattori)

ToimintaTuohi on TOASin myöntämä erityinen apuraha, jonka tarkoituksena on aktivoida ja kannustaa kohteiden asukastoimikuntia tekemään ja kokeilemaan uusia asioita. Avustusta voi hakea asumismukavuutta tai yhteishenkeä parantavan hankkeen toteuttamiseksi. TTorneille on apurahan avulla järjestetty mm. pöytäjääkiekko- ja pelikonsoliturnauksia asukkaiden iloksi ja asukastapahtumien tarjoilujen kohokohdaksi on hankittu suklaaputous. Ideoita uusia hankkeita varten voi esittää esimerkiksi asukastoimikunnan kokouksissa tai henkilökohtaisesti asukastoimikunnan jäsenille. ToimintaTuohi -tapaamisia on pari kertaa vuodessa, ja niissä ideoidaan erilaisia tapoja kehittää asukastoimintaa.


Kierrätyskampanja 2021

TOASin vuoden 2021 kierrätyskampanja on käynnissä! Ylimääräisestä tavarasta voi hankkiutua eroon monella fiksulla tavalla. TOAS palkitsee kohteet, joissa hylätyistä huonekaluista ja tavaroista johtuvat kalliit jätekuljetukset vähenevät eniten. TOAS palkitsee myös kohteet, jotka pitävät ylimääräiset jätekuljetukset nollassa.

Vuonna 2020 Tekniikantornit oli yksi kolmesta eniten siivouskustannuksia vähentäneestä kohteesta! Kiitos kierrättäjille!