Juliste

Tunnollinen Asukas

Voita Finnkinon leffalippuja vikailmoituksia tekemällä! TOASin tunnollinen asukas -kampanjaan osallistuminen on helppoa: lue ohjeet ja säännöt.

Arvontaan voivat osallistua kaikki asukkaat, jotka ovat tehneet kohteen yleisiin tiloihin liittyvän vikailmoituksen ja kertoneet siitä asukastoimikunnalle. Voittajat arvotaan asukastoimikunnan kokouksissa ja TOAS toimittaa liput voittajille sähköpostitse.


Asukasaktivaattori

Asukastoiminta-aktivaattori on TOASin myöntämä apuraha, jota voi hakea asumista tai yhteishenkeä parantavan hankkeen toteuttamiseksi. TTorneille on apurahan avulla järjestetty mm. pöytäjääkiekko- ja pelikonsoliturnauksia asukkaiden iloksi ja asukastapahtumien tarjoilujen kohokohdaksi on hankittu suklaaputous. Ideoita uusia aktivaattorihakemuksia varten voi esittää esimerkiksi asukastoimikunnan kokouksissa tai henkilökohtaisesti asukastoimikunnan jäsenille.


Juliste

Vedensäästökampanja

Toasin vedensäästökampanja käynnistyi 1.4.2018 ja jatkuu vuoden loppuun asti. Vedensäästökampanjan tavoite on vähentää vedenkulutusta vähintään 2% edellisvuoteen verrattuna. Mikäli kampanja saavuttaa tavoitteen, eniten vettä säästäneelle asuntokohteelle on luvassa palkkio. Kampanjan edistymistä voi seurata lukemalla energiaraportit veden, sähkön ja kaukolämmön kulutuksesta Tekniikantorneilla ja Tieteentorneilla.