Juliste

Tunnollinen Asukas

Voita Finnkinon leffalippuja vikailmoituksia tekemällä! TOASin tunnollinen asukas -kampanjaan osallistuminen on helppoa: lue ohjeet ja säännöt.

Arvontaan voivat osallistua kaikki asukkaat, jotka ovat tehneet kohteen yleisiin tiloihin liittyvän vikailmoituksen ja kertoneet siitä asukastoimikunnalle. Voittajat arvotaan asukastoimikunnan kokouksissa ja TOAS toimittaa liput voittajille sähköpostitse.


Asukasaktivaattori

Asukastoiminta-aktivaattori on TOASin myöntämä apuraha, jota voi hakea asumista tai yhteishenkeä parantavan hankkeen toteuttamiseksi. TTorneille on apurahan avulla järjestetty mm. pöytäjääkiekko- ja pelikonsoliturnauksia asukkaiden iloksi ja asukastapahtumien tarjoilujen kohokohdaksi on hankittu suklaaputous. Ideoita uusia aktivaattorihakemuksia varten voi esittää esimerkiksi asukastoimikunnan kokouksissa tai henkilökohtaisesti asukastoimikunnan jäsenille. Asukastoimikuntien neuvottelukunta käsittelee hakemuksia kahdesti vuodessa: keväällä hakemukset tulee toimittaa maaliskuun puoliväliin mennessä, syksyllä lokakuun puoliväliin mennessä.

Lue lisää Aktivaattorirahasta TOASin sivuilta.
Kaikki ideoimaan!


Juliste

Vedensäästökampanja

TOASin vedensäästökampanja kestää koko vuoden 2019. Vedenkulutusta verrataan kohteittain edellisvuoden kulutukseen, ja kolme eniten vettä säästänyttä kohdetta saavat asukastoimikunnan toimintarahaa. Eniten säästänyt kohde saa käyttöönsä 500 euroa, toiseksi eniten 300 euroa ja kolmanneksi eniten säästänyt saa 100 euroa. Vuoden 2018 vedensäästökampanja tuotti TTorneille 75 euron bonuksen!

Vedensäästövinkkejä:

  • Sulje vesihana saippuoinnin ja shampoon levittämisen ajaksi. Älä juoksuta vettä hukkaan, kun harjaat hampaita!
  • Ota lyhyitä suihkuja.
  • Huuhtele astiat heti ruokailun jälkeen, mutta tiskaa koko altaallinen kerralla. Ethän tiskaa astioita juoksevan veden alla!
  • Saat heti kylmää juomavettä, kun pidät täyttä vesikannua jääkaapissa. Samalla muistat juoda riittävästi vettä. Helppoa ja kätevää!
  • Vältä turhaa vessan huuhtelua. WC-pytty ei ole roskis - ethän laita pyttyyn roskia, nenäliinoja/kertakäyttöpyyhkeitä tai hygieniatuotteita!
  • Pese täysiä koneellisia pyykkiä.

Kampanjan edistymistä voi seurata lukemalla energiaraportit veden, sähkön ja kaukolämmön kulutuksesta Tekniikantorneilla ja Tieteentorneilla.