Juliste

Tunnollinen Asukas

Voita Finnkinon leffalippuja vikailmoituksia tekemällä! TOASin tunnollinen asukas -kampanjaan osallistuminen on helppoa: lue ohjeet ja säännöt.

Arvontaan voivat osallistua kaikki asukkaat, jotka ovat tehneet kohteen yleisiin tiloihin liittyvän vikailmoituksen ja kertoneet siitä asukastoimikunnalle. Voittajat arvotaan asukastoimikunnan kokouksissa ja TOAS toimittaa liput voittajille sähköpostitse.


Asukasaktivaattori

Asukastoiminta-aktivaattori on TOASin myöntämä apuraha, jota voi hakea asumista tai yhteishenkeä parantavan hankkeen toteuttamiseksi. TTorneille on apurahan avulla järjestetty mm. pöytäjääkiekko- ja pelikonsoliturnauksia asukkaiden iloksi ja asukastapahtumien tarjoilujen kohokohdaksi on hankittu suklaaputous. Ideoita uusia aktivaattorihakemuksia varten voi esittää esimerkiksi asukastoimikunnan kokouksissa tai henkilökohtaisesti asukastoimikunnan jäsenille. Asukastoimikuntien neuvottelukunta käsittelee hakemuksia kahdesti vuodessa: keväällä hakemukset tulee toimittaa maaliskuun puoliväliin mennessä, syksyllä lokakuun puoliväliin mennessä.

Lue lisää Aktivaattorirahasta TOASin sivuilta.
Kaikki ideoimaan!


Kierrätyskampanja 2020

TOASin vuoden 2020 kierrätyskampanja on käynnistynyt! Ylimääräisestä tavarasta voi hankkiutua eroon monella fiksulla tavalla. Tänä vuonna TOAS palkitsee kohteet, joissa hylätyistä huonekaluista ja tavaroista johtuvat kalliit jätekuljetukset vähenevät eniten. TOAS palkitsee myös kohteet, jotka pitävät ylimääräiset jätekuljetukset nollassa.

Ethän hylkää irtaimistoasi roskakatoksiin!