Discord Tekniikan- ja tieteentorneilla

Talojen Discord-kanavien #tekniikantornit ja #tieteentornit kautta saa reaaliaikaista tietoa, mitä taloissa tapahtuu. Kanavilla välitetään tietoa sekä järjestettävistä ajankohtaisista tapahtumista ja toiminnasta että spontaanimmasta aktiivisuudesta, kuten kysellään naapureita mukaan hetken mielijohteesta tapahtuvaan grillailuun, elokuva- ja saunailtoihin tai kauppareissuille ja muihin vastaaviin aktiviteetteihin.

Kanavat toimivat myös aktiivisena palaute- ja tiedotuskanavana naapurien välillä: tavaroiden myynti, lahjoittaminen ja vaihtokaupat toimivat näppärästi ja on helppoa kysellä ja seurata esimerkiksi kuuluuko oma musiikki naapuriin asti tai havaitsevatko muut jostakin kantautuvia ääniä. Kanavalla on perinteisesti vihjaistu myös uskonnollisten saarnaajien ym. yllättävien vieraiden liikkeistä rappukäytävässä.

Keskustelunaiheet kanavilla ovat vapaita ja yleinen keskustelu voi soljua saumattomasti yllämainituista vaikkapa päivän uutisaiheisiin ja arkisempiin asioihin kuten bongattuihin lähikaupan tarjouksiin.

Asuntokohteiden kanavat löytyvät Tornilan discord-palvelimelta.


Discord lyhyesti

Discord on reaaliaikainen keskustelu ja VOIP-puhepalvelu, joka mahdollistaa useiden ihmisten yhtaikaisen keskustelut ja VOIP-puhelut ns. kanavilla sekä kahden ihmisen väliset private-keskustelut. Lisätietoa osoitteesta https://fi.wikipedia.org/wiki/Discord.


Discord web-selaimella

Vaivaton tapa nopeaan ja satunnaiseen jutteluun on käyttää discordia web selaimella osoitteessa: https://discord.gg.

Näin voit jutella TTornien kanavilla. Muistathan, että toiset kanavalla keskustelijat eivät välttämättä vastaa heti!

Muut Discord-sovelukset

Omalle koneellesi voit halutessa asentaa erillisen Discord-asiakasohjelman https://discord.gg.
Omaan mobiililaitteeseen voit halutessasi asentaa erillisen Discord-asiakasohjelman seuraavista linkeistä: Android (Google), iOS (Apple), Sailfish (Not official Jolla Store!, Android application!)