Erot

Tämä näyttää erot valitun ja nykyisen version kesken tästä sivusta.

Linkki vertailunäkymään

Seuraava revisio
Edellinen revisio
2019:poytakirjat:asukaskokous [2019/12/03 12:33]
fireflower luotu
2019:poytakirjat:asukaskokous [2019/12/04 10:03] (nykyinen)
fireflower
Rivi 6: Rivi 6:
   \\ Paikka: Tekniikantorni A:n väestönsuoja Holvi.   \\ Paikka: Tekniikantorni A:n väestönsuoja Holvi.
  
-  \\ Läsnäolijat:​ Liite 1, TTornit asukaskokous 29.11.2018+  \\ Läsnäolijat:​ Liite 1, TTornit asukaskokous 29.11.2019
  
 ===== 1. Kokouksen avaus ===== ===== 1. Kokouksen avaus =====
Rivi 17: Rivi 17:
  
 ===== 3. Kokouksen järjestäytyminen ===== ===== 3. Kokouksen järjestäytyminen =====
-  \\ Aleksi Mattila esitti, että talon ulkopuolisille myönnetään läsnäolo- ​ja puheoikeus ​ilman äänestysoikeutta. Esitys hyväksyttiin yksimielisesti.+  \\ Aleksi Mattila esitti, että talon ulkopuolisille myönnetään läsnäolo-oikeus ​ilman puheoikeutta. Esitys hyväksyttiin yksimielisesti.
  
 Kokouksen puheenjohtajaksi valittiin Teemu Salminen ja sihteeriksi Markku Hyttinen. Pöytäkirjantarkastajiksi ja ääntenlaskijoiksi valitaan Lassi Myllynen ja Anton Wallendahl. Kokouksen puheenjohtajaksi valittiin Teemu Salminen ja sihteeriksi Markku Hyttinen. Pöytäkirjantarkastajiksi ja ääntenlaskijoiksi valitaan Lassi Myllynen ja Anton Wallendahl.
Rivi 31: Rivi 31:
   * Markku Hyttinen ilmoitti, että ruokia valmistaessaan,​ hän melkein haavoitti itseään.   * Markku Hyttinen ilmoitti, että ruokia valmistaessaan,​ hän melkein haavoitti itseään.
  
-====== 6. Asukastoimikunnan 2020 puheenjohtajan valinta =====+===== 6. Asukastoimikunnan 2020 puheenjohtajan valinta =====
     \\ Lari Leino ja Elo Hakala liittyivät kokoukseen tässä vaiheessa.     \\ Lari Leino ja Elo Hakala liittyivät kokoukseen tässä vaiheessa.
 Aleksi Mattila ehdotti puheenjohtajaksi Teemu Salmista, joka ilmoitti olevansa käytössä,​ jos muita halukkaita ei ole. Teemu Salminen valittiin tehtävään. Aleksi Mattila ehdotti puheenjohtajaksi Teemu Salmista, joka ilmoitti olevansa käytössä,​ jos muita halukkaita ei ole. Teemu Salminen valittiin tehtävään.