Tämä on vanha versio dokumentista!


Asukastoimikunnan kokous 2/2018

Aika: 8.3.2018. Klo. 19.00

Paikka: Tekniikantorni A:n väestönsuoja

Läsnäolijat:

Teemu Salminen, Juho Aarikka, Petri Tikka, Enni Hakkarainen, Samuli Ratas, Markku Hyttinen, Aleksi Mattila, Antti Heinikkala, Lilli Korjus ja Teemu Arponen.

1. Kokouksen avaus

Kokous avataan ajassa 19.18

2. Laillisuus ja päätösvaltaisuus

Kokous todetaan lailliseksi ja päätösvaltaiseksi

3. Kokouksen järjestäytyminen

Kokouksen puheenjohtajana toimii Teemu Salminen ja sihteerinä Juho Aarikka. Ääntenlaskijat valitaan tarvittaessa.

4. Esityslistan hyväksyminen

Lisätään toimihenkilön valinta kohdaksi 8. Esityslista hyväksytään muutoksin

5. Ilmoitusasiat

Roskalavat tulevat 3. – 10.4. torneille. Tieteen A tornista puuttuu suihku ja tieteen torneilla on paljon muitakin korjausehdotuksia, kuten hellojen valoja pitäisi korjata ja ovia kiristää; pesukoneisiin vaihdetaan messinkitulpat.

6. Rahat ja talous

Tilillä on tällä hetkellä 2185,31€. Summaan on huomioitu haalarimerkkibudjetointi.

7. Hankinnat

Hyväksyttiin maksettavaksi seuraavat hankinnat: paristot 10,00 €, pakkausteipit 7,47 € sekä kokouskulut 4,45 € Budjetoidaan lisää toimistotarvikkeisiin 30€. Laminointikonetta ei lisätä tämän vuoden budjettiin.

8. Uuden toimihenkilön valinta

Ehdotetaan Aleksi Mattilaa lainatavaravastaavaksi ja luovutetaan hänelle lainatavarakaapin avain. Mattila valitaan pestiin yksimielisesti.

9. OmaTOAS-tilanne

TOAS ei ole valmis neuvottelemaan TOASbookingin käytöstä. Savaki piti sulkea tämän kuun alussa ja nykyään käytetään vain TOASbookingia. Palautetta käytöstä otetaan vastaan. Teemu Arponen saapuu ajassa 19.33. Holvin ja pikkuholvin varauksen yhteydessä on mahdollista varata saman tornin sauna. Varaus tapahtuu sähköpostitse asukastoimikunnan kautta.

10. Sekavuorojen lisäys

Ehdotetaan että lisättäisiin toinen sekavuoro saunoihin, jolloin se olisi kunnon lenkkisauna. Ajaksi ehdotettiin ensimmäistä saunavuoroa, jolloin käyttöaste nousisi ja se toimisi paremmin varsinaisena lenkkisaunana. Tämä muutos koskisi saunoja, joissa olisi sekasaunavuoro illan viimeisenä vuorona. Ehdotus hyväksytään yksimielisesti.

11. Tunnollinen asukas

Kilpailussa oli tällä kertaa kuusi osallistujaa ja näistä arvotaan voittaja. Voittaja on Markku Hyttinen. Arvonta tapahtui arvalla.

12. Vuoden toinen ASTMK-tapahtuma

Ehdotettiin viidakkobileitä järjestettäväksi 28.3. Päivä ei sovi useimmille ja ajankohta siirretään huhtikuun toiselle viikolle (viikko 15). Päivämäärä päätetään myöhemmin. Budjetiksi sovittiin 400€.

13. Vuoden kolmas ASTMK-tapahtuma

Keväälle ehdotettiin grillibileitä ja niihin budjetoidaan 300€. Ajankohdaksi ehdotettiin toukokuuta, mutta tarkka päivämäärä päätetään myöhemmin.

14. META

Asukkailla on tarvetta mattojen pesemiseen ja siihen on mahdollista kehitellä autokyytejä. Holvin huonekalut tarvitsevat puhdistamista, joten keväämmälle lainataan höyrypesuri, mutta se päätetään myöhemmässä kokouksessa. Epäillään että metrotyömaan räjäytykset ovat aiheuttaneet halkeamia torneille ja ovet siirtyneet paikoiltaan, tätä tutkitaan vielä lisää jatkossa. Tekniikantornien saunojen lauteet ovat väliaikaisesti korjattu väliaikaiskiinnityksin. Saunojen lämpenemisessä on vieläkin ongelmia ja sauna-automaatiossa on yhä vikoja. OmaTOASin kohde-esittelytekstejä ei ole saatu eteenpäin.

15. Seuraava kokous

Puheenjohtaja kutsuu seuraavan kokouksen tarvittaessa.

16. Kokouksen päättäminen

Kokous päätetään ajassa 20.01.