Erot

Tämä näyttää erot valitun ja nykyisen version kesken tästä sivusta.

Linkki vertailunäkymään

Seuraava revisio
Edellinen revisio
2018:neuvis:2 [2018/02/13 18:33]
godrick luotu
2018:neuvis:2 [2018/02/24 13:33] (nykyinen)
godrick
Rivi 3: Rivi 3:
 Kokous pidettiin 13.2.2018 alkaen klo 17:00 TOASin neuvottelutilassa. Kokous pidettiin 13.2.2018 alkaen klo 17:00 TOASin neuvottelutilassa.
  
-  * Valittiin ​uusi asukkaiden valitsema valvoja. Tämä tulisi olemaan Heikki Leppänen KPMG:ltä ja päätös oli yksimielinen.+  * Kokouksessa valittiin ​uusi asukkaiden valitsema valvoja ​TOAS:lle. Tämä tulisi olemaan Heikki Leppänen KPMG:ltä ja päätös oli yksimielinen.
   * Vedensäästökampanjan pohjaksi valittiin Jari Kuisman (Trikootalo) ehdotus, jonka perusteella eniten säästäneet kohteet saavat pienen rahasumman palkkioksi ja säästöt käytettäisiin Itämeren suojeluun. TOAS tulisi kehittämään tätä ja päätös tehtäisiin seuraavassa kokouksessa. ​   * Vedensäästökampanjan pohjaksi valittiin Jari Kuisman (Trikootalo) ehdotus, jonka perusteella eniten säästäneet kohteet saavat pienen rahasumman palkkioksi ja säästöt käytettäisiin Itämeren suojeluun. TOAS tulisi kehittämään tätä ja päätös tehtäisiin seuraavassa kokouksessa. ​
-  ​* Asukastoiminta-aktivaattorihakemusten ​deadline ​tulee olemaan 15.4. +    * Hyttisen ehdotusta (kaksivaiheinen kampanja, jossa jälkimmäisessä kannustetaan säästämään vedestä, lämmöstä ja sähköstä vuokranalennuksen ollessa palkkiona tästä) ei valittu, sillä TOAS:n mukaan kaikkien kolmen energiamuodon seuraaminen olisi liian työlästä. Myöskin TOAS vaikuttaa merkittävästi kaukolämmön kulutukseen asunnoissa. 
-  * Kevään virkistäytymistapahtumaksi valittiin Pyhäjärven risteily, jota lähdetään selvittämään eteenpäin. ​+  ​* Asukastoiminta-aktivaattorihakemusten ​eräpäivä ​tulee olemaan 15.4.2018.  
 +  * Kevään virkistäytymistapahtumaksi valittiin Pyhäjärven risteily, jota lähdetään selvittämään eteenpäin. Tapahtuma on tarkoitettu vain neuvottelukunnan edustajille.
   * Hallitus:   * Hallitus:
     * Vuosikelloa käyty lävitse ja vähän tarkkailtu rakennusprojekteja.     * Vuosikelloa käyty lävitse ja vähän tarkkailtu rakennusprojekteja.
   * SOANK:   * SOANK:
-    * Seuraava seminaari järjestetään huhtikuussa Oulussa.+    * Seuraava seminaari järjestetään huhtikuussa Oulussa ​ja isäntänä toimii PSOAS. 
 +    * Seminaarin järjestelyjä johtanee PSOAS:n hallituksen edustaja Jukka-Pekka Tuominen ja SOANK:n puheenjohtaja Petri Mattila.
     * Etäkokous järjestetään 21.2., jossa aiheina asukasdemokratia ja tiedotus asuinyhteisön sisällä.     * Etäkokous järjestetään 21.2., jossa aiheina asukasdemokratia ja tiedotus asuinyhteisön sisällä.
-  * Rakennustoimikunta on lakkautettu.+  * Rakennustoimikunta on lakkautettu ​ja sen roolia mahdollisesti mietitään jatkossa.
   * Valtuuskunta kokoontuu 17.4. kello 15.   * Valtuuskunta kokoontuu 17.4. kello 15.
-  * Jatkuu...+  * Kohteissa on esiintynyt häiriöitä hiljaisuuksien aikanaKeskusteltiin miten niihin voitaisiin puuttua ja TOAS:lla on suuri kynnys lähteä selvittämään asiaaÄäritapauksissa otetaan yhteyttä poliisiin. 
 +  * TTorneilla tapahtunut räjähdyksiä,​ jotka ovat häirinneet asukkaita. 
 +  * Lumityöt ovat olleet puutteellisia ympäri TOAS:n kohteissa. Yhtenä syynä pidetään sitä, ettei lumityöstä vastaavat ole voineet tehdä ylitöitä eikä resursseja riitä. Vaaratilanteita on kuitenkin esiintynyt ja TTorneilla ollaan oltu aktiivisia lumitöiden ohessa. 
 +  * MM-kyykkä on järjestetty Hervannassa. 
 +  * Asukastapaaminen järjestetään TTorneilla ja aiheena on omaTOAS. 
 +  * Huoneiden lämmityksessä on ollut ongelmia kohteissa ja joissain näissä on ollut liian kylmä. Tämä on perinteinen ongelma ollut vuosittain. 
 +  * Ensimmäiset bileet ja asukastoimikuntien kokoukset on järjestetty asuinkohteissa. 
 +  * Asukastyytyväisyyskysely ei ole saavuttanut kaikkia. TOAS pahoittelee asiaa ja syynä voi olla, ettei TOAS:lla ole ajantasalla olevaa tietokantaa kaikista sähköpostista. 
 +  * Siivoajien toiminta on herättänyt närästyssä eräissä kohteissa. Esimerkiksi TTorneilla he ovat ottaneet ASTMK:n mainoksia pois. 
 +  * omaTOAS otettiin jälleen esille tässä kokouksessa,​ mutta paikalla olivat vain asukasneuvoja ja kiinteistöpäällikkö,​ jotka eivät ole suoraan tekemisissä palvelun kanssa. 
 +    * Petri Mattila toi esille, että TTornien saunalistoissa on saunoja väärin laittettu. TOAS on luvannut puuttua tähän. 
 +    * Palvelua kehitetään vielä, mutta ongelmia ollaan selvitetty. Halutaan kuitenkin lisää parannusehdotuksia. 
 +  * Naapuriviikot pyritään saamaan parempaan aikaan, kun viime vuonna. Varmaan siirretään syksymmälle ja toivotaan parempaa markkinointia,​ sillä se oli mennyt monessa paikkaa ohi. 
 +  * Seuraava kokous järjestetään 20.3. kello 17.