Kokouspöytäkirja 2/2015

Aika: maanantai 2.3.2015 kello 19:06
Paikka: Tekniikantornit A:n kokoontumistila Holvi (väestönsuoja)
Läsnä: Petri Mattila, Sofia Iskala, Juha Valkama, Niko Tähtinen, Antti Heinikkala, Heikki Mikkolainen, Janne Virtanen, Petri Tikka

Puheenjohtaja avasi kokouksen kello 19:06.

Todettiin kokous laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi.

  • Puheenjohtaja: Sofia Iskala
  • Sihteeri: Juha Valkama
  • Ääntenlaskijat valitaan tarvittaessa.

Esityslista hyväksyttiin sellaisenaan.

  • MM-kyykkäpäivä sujui kohtalaisen hyvin. C-tornin saunassa etulauta hajonnut lievästi.
  • Internet ja kaapeliverkko vaihtui Soneralle. Vaihto sujui kohtalaisen hyvin. Kaapelin vaihto sujui hyvin, mutta osa HD-kanavista hävisi. Ongelmia kuitenkin on ollut netin rekisteröinnissä. Soneran sivut toimivat erittäin huonosti. Ongelmat on kuitenkin suurin osin hoidettu. Osalla porukkaa kuitenkin internet ollut kuitenkin yli viikon poissa käytössä pahimmillaan, joten vaihtoa ei voida pitää onnistuneena.
  • Tekniikantorneilla veden käyttö nousi 1,8%. Tieteentorneilla laski 15,6%. Kokonaisuudessa TOAS-säästi vertailukelpoisessa kohteessa säästi 0,1%. Vedensäästökamppania jatkuu.
  • Seuraava neuvottelukunnan kokous 12.3.2015. Soneralle tehdään virallinen kannanotto.
  • Saunojen lukituksessa on ollut ongelmia. Ovet ovat avautuneet liian myöhään tai sulkeutuneet liian ajoissa, hoidetaan vikailmoitus internetissä.

Rahaa jäljellä 2608,5 €.

  • Audiokaapeli holvin pc:hen, budjetti 3€. Petri Mattila hoitaa.
  • Kyykkäsetti TEA-clubilta. 90-kyykkää, 5 karttua ja laatikko kyykille. 150 €.
  • Siivoustarvikkeita 20€.

Karkkikarnevaalit. Nimi päätetään myöhemmin. 23.3.2015. Budjetoidaan 600 €.

Nykyään käytössä paperivarausjärjestelmä. Ehdotetaan internetpohjaista saunavarausjärjestelmää. Toimii tietokoneella ja puhelimella. Kielinä on kolme vaihtoehtoa suomi, englanti ja ruotsi. Saunavarausjärjestelmä koettiin hyväksi uudistukseksi, jos tulee käytäntöön. Useissa TOAS:in kohteissa jo käytössä internetpohjainen järjestelmä. Hyviä kokemuksia on muista asukaskohteista. Pitää vielä keskustella miten tulee käytännössä toimimaan, että saadaan samat ominaisuudet kuin paperiversiossa. Päätettiin, että 1.4.2015 siirrytään käyttämään internetpohjaista varausjärjestelmää, jos järjestelmä on valmis käyttöön. Saunatonttujen kanssa keskustellaan haluavatko he jatkaa uudessa tehtävässä. Tarvittaessa valitaan uudet jäsenet. Siirtymään on aikaa kuukausi. Koeaika on vähintään yksi kuukausi. V arausjärjestelmän käyttöä mietitään saadun palautteen perusteella. Aloitetaan tiedottaminen lähipäivinä. Palvelu toimii osoitteessa ttornit.savaki.fi.

Siivousvälineitä voisi olla enemmän.

Puheenjohtaja kutsuu seuraavan kokouksen tarvittaessa.

Puheenjohtaja päätti kokouksen kello 20:07.