Kokouspöytäkirja 3/2013

Aika: perjantai 8.8.2013 kello 19:03
Paikka: Tekniikantornit A:n kokoontumistila Holvi (väestönsuoja)
Läsnä: Heikki Mikkolainen, Petri Mattila, Johanna Uusikartano, Mikael Niemelä, Timo Ojala, Janne Virtanen (poistui kohdassa 11.) ja Antti Heinikkala (poistui kohdassa 10.).

Puheenjohtaja avasi kokouksen kello 19:03.

Todettiin kokous laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi.

Puheenjohtaja: Heikki Mikkolainen, sihteeri: Petri Mattila. Päätettiin valita ääntenlaskijat tarvittaessa.

Esityslista hyväksyttiin sellaisenaan.

  • Roskalavat tulevat lähiaikoina, jolloin voidaan poistattaa romut ja jätteet varastoista.

Timo Ojala valittiin yksimielisesti uudeksi rahastonhoitajaksi.

  • Mikael Niemelä valittiin yksimielisesti uudeksi kokoontumistilavastaavaksi.
  • Tekniikantornit ABC huoltoavaimen haltijaksi valittiin Mikael Niemelä ja Heikki Mikkolainen.
  • Tekniikantornit DEF huoltoavaimien haltijoiksi valittiin Heikki Mikkolainen ja Timo Ojala.
  • tieteentornien huoltoavaimen haltijaksi valittiin Timo Ojala

Asukastoimikunnalla arvioidaan olevan rahaa käytössään yhteensä noin 1510,48 euroa. Tarkkaa summaa ei tiedossa, koska kevään rahastonhoitaja ei ollut läsnä kokouksessa.

Päätettiin hyväksyä sääntömuutos, jonka mukaan pesulan varaaja, joka ei ole aloittanut vuoroaan 15 minuutin aikana, menettää vuoronsa, jonka jälkeen kuka tahansa asunnon asukkaista voi ottaa kyseisen vuoron itselleen. Tämä päätös on seuraus valituksista, joita on ilmaantunut asukkailta, joilla on ollut paljon pyykkejä pestävänä.

Saunoissa otetaan myös käyttöön 15 minuutin sääntö, jonka tarkoituksena on vähentää turhien saunavuorojen ilmaantumista ja jotta voidaan taata niiden tehokas käyttö.

Sääntömuutoksista johtuen on tarjottava tarpeellinen ohjeistus asukkaille uusista toimintatavoista. Näin ollen päätettiin kiinnittää asuinalueen jokaisen pesulan ja saunan edustalle lappu, jossa kerrotaan uusista säännöistä ja miten tulevaisuudessa asukkaiden halutaan toimia sekä pesuloissa että saunoissa. TOAS:n neuvottelukunnan toiveesta ohjeistuksen teksti tullaan pyrkimään saamaan englanniksi, jotta myöskin ulkomaalaiset pystyvät sitä ymmärtämään. Lappuja ei kuitenkaan kiinnitetä heti, sillä sitä ennen odotetaan ohjeistusta TOAS:lta, jotta tiedetään, miten he haluavat asiassa toimia ja miten niiden sisällön pitäisi muotoilla.

Tämän lisäksi päätettiin myös roskalavojen edustalle asettaa uudet ohjeistukset, jotka pyritään saamaan sekä englanniksi että suomeksi.

Holvin varauksesta tehtiin suositus, että holvin varaajan olisi suositeltavaa tehdä varaus viikko ennen holvin käyttöönottoa. Tämä helpottaisi varausten hallintaa ja varauksen antaja saisi enemmän aikaa sovittaa omia aikataulujaan. Päätetiin että holvia saa käyttöön yhdeksi illaksi kerrallaan, jotta voidaan välttää se, että holvi jäisi öisin ilman valvontaa. Päätettiin että Holvista vastaavat henkilöt voivat päättää, milloin tilaisuus Holvissa on lopetettava. Esille tuli myös suositus siitä, että holvin varaaja voisi palauttaa AV-kaapin avaimen (ei huoltoavain) vasta seuraavana aamuna. Näin ollen varauksen antaneen työtaakka helpottuisi.

  • Budjetoitiin 8,49 euroa kokouksessa tarjoiltuihin pulliin.
  • Budjetoitiin 30 euroa uudelle tuhkalaatikolle Tieteen grillille.
  • Budjetoitiin 20 euroa uusille grillipihdeille.

Syksyn kekkereiden budjetiksi päätettiin asettaa 700 euroa ja tapahtuman suunniteltiin järjestettävän syyskuun aikana. Tarkempi päivämäärä määritetään myöhemmin tapahtumien järjestäjien toimesta ja myös kekkereiden teema ja ohjelma kehitellään tuona aikana. Asukkaille tapahtumaa tullaan mainostamaan noin viikko ennen tapahtuman ajankohtaa.

Ei esille tulleita asioita.

Puheenjohtaja päätti kokouksen kello 19:48.