Kokouspöytäkirja 2/2013

Aika: perjantai 26.4.2013 kello 17:12
Paikka: Tekniikantornit A:n kokoontumistila Holvi (väestönsuoja)
Läsnä: Heikki Mikkolainen, Petri Mattila ja Timo Ojala.

Puheenjohtaja avasi kokouksen kello 17:12.

Todettiin kokous laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi.

Puheenjohtaja: Heikki Mikkolainen, sihteeri: Petri Mattila. Päätettiin valita ääntenlaskijat tarvittaessa.

Esityslista hyväksyttiin sellaisenaan.

  • Wappu on tällä hetkellä menossa ja asukkailla on mahdollisesti useita menoja sinä aikana.
  • Toas on ottanut yhteyttä asukastoimikuntaan ja suorittanut kyselyn sähkö-postin kautta, jossa haluttiin muun muassa tietää ASTMK:n tulevaisuudesta ja mitä toiveita sillä on jatkoa ajatellen. Tulokset tullaan julkaisemaan mahdollisesti Toasin omassa lehdessä myöhemmässä vaiheessa.
  • Saunoissa siirrytään kesä-aikaan, jolloin asuinalueella on muuhun vuodenaikaan verrattuna vähemmän asukkaita. Tällöin tullaan karsimaan yksi saunapäivä jokaisesta asuinalueen saunasta ja tämä jatkuu aina elokuun puoleen väliin saakka.
  • Toas on luopunut vahinkovakuudesta, jonka seurauksena Toas ei enään korvaa asukkaan tekemiä vahinkoja kiinteistölle, vaan tästä lähtien asukas itse joutuu korvaamaan vahingot.

ASTMK:lla on käytettävissään yhteensä 2215,56 euroa.

Grillibileiden ajankohdaksi päätettiin valita lauantai 4.5. ja kellon ajaksi sovittiin 18:00. Sateen sattuessa tapahtuma tullaan järjestämään Holvissa, jonne suunnitellaan siten muuta toimintaa.

Tapahtumaan budjetoitiin 700 euroa ja alustavasti tarjolla tulee olemaan salaattia, valmiiksi marinoituja kyljyksiä, monta lavaa kaljaa sekä olutta, jota tultaisiin tarjoilemaan oluttynnyristä. Lisäksi suunnitteilla on siideriä, maissia ja makkaroita heille, jotka haluavat vähän kevyempää tarjontaa. Perustarvikkeet, kuten kertakäyttö-astiat ja jätekassit, on myös budjetoitu hankintoihin grillibileitä varten. Tarkemmat päätökset tehdään kuitenkin lähempänä tapahtuman ajankohtaa.

Oma tuoppi on suositeltavaa ottaa mukaan tapahtumaan asukkaiden toimesta johtuen oluen tarjoilutavasta sekä sitä kautta voidaan säästää kertakäyttötuoppien kustannuksissa.

  • Budjetoitiin 10 euroa kokouksessa tarjoiltuun kakkuun.
  • Mahdollisen kyykkäsetin hankkimisesta keskusteltiin, mutta päätettiin hylätä ehdotus johtuen niiden heikosta saatavuudesta. Tilanne voi kuitenkin parantua tulevaisuudessa riippuen kyykkäliiton toiminnasta.
  • Holvin AV-kaapin lukko oli rikottu ja se oli jätetty puoliksi irralleen roikkumaan oven reunasta.
  • Mahdollisten sääntöjen muuttaminen liittyen pesukoneiden varaukseen tultaisiin siirtämään seuraavaan kokoukseen. Tämä muutosehdotus tuli esille yli kuukausi sitten ja sen tarkoitus olisi puuttua turhien varausten tekemiseen.

Puheenjohtaja päätti kokouksen kello 17:43.