Kokouspöytäkirja 1/2013

Aika: keskiviikko 9.1.2013 kello 19:05
Paikka: Tekniikantornit A:n kokoontumistila Holvi (väestönsuoja)
Läsnä: Heikki Mikkolainen, Petri Mattila, Teemu Suo-Anttila, Timo Ojala, Antti Heinikkala, Lauri Lehmus, Juhani Lohikko, Mika Tammi (tuli kohdassa 5.) ja Janne Virtanen (tuli kohdassa 8.)

Puheenjohtaja avasi kokouksen kello 19:05.

Todettiin kokous laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi.

Puheenjohtaja: Heikki Mikkolainen, sihteeri: Petri Mattila. Päätettiin valita ääntenlaskijat tarvittaessa.

Esityslista hyväksyttiin sellaisenaan.

  • Holvi oli jätetty huonoon kuntoon eräiden asukkaiden toimesta, jonka takia tilassa oleskelu oli vaikeaa. Onnettomuus oli tapahtunut joulun aikana ja tekijää ei tällä hetkellä tiedetä. Paikat on kuitenkin nyt siivottu.
  • Tekniikantornien C-rapusta on puuttunut saunavuorolista. Asia on kuitenkin nyt hoidettu.
  • Neuviksen kokous järjestetään 22.1.
  • Toasin myöntämä budjetti 2580,05 euroa.
  • Energiarahaa ei vielä tiedetä.

Teemu Suo-Anttila esitti itseään. Hänet valittiin yksimielisesti varapuheenjohtajaksi.

  • Avaintenhaltijat: Ensimmäiseksi avaintenhaltijaksi valittiin Teemu Suo-Anttila. Toinen avaimenhaltijuus jaettiin Heikki Mikkolaiselle, sillä hän toimii puheenjohtajana, ja Timo Ojalalle.
  • Työkaluvastaavat: Työkalukaapin avaimet päätettiin jakaa seuraaville henkilöille: Mika Tammi, Marko Rantakari, Lauri Lehmus, Antti Heinikkala, Johanna Uusikartano, Harri Pensas ja Timo Ojala. He vastaavat työkaluista ja he saavat tietojen mukaan noin 50 kappaletta pyyntöjä asukkailta vuodessa.
  • Kokoontumistilavastaavaksi valittiin Teemu Suo-Anttila.
  • Pelivastaavia ei tässä kokouksessa valittu. Tähän vaikutti muun muassa se, että pelikaappi sijaitsee holvissa, johon on rajoitettu pääsy.
  • Webmasteriksi valittiin Timo Ojala.
  • Muita toimihenkilöitä ei kokouksessa valittu.
  • Kokouksen aikana tarjoiltiin pullapitkoja, joihin käytettiin 6,73 euroa.
  • Holviin oli hankittu uudet jouluvalot, jotka paransivat valaistusta elokuva-iltoja varten. Ne maksoivat noin 14,00 euroa ja oltiin otettu käyttöön tiloissa.
  • Pikkuholviin tarvitaan 2 jatkoroikkaa, mahdollisesti kolme, ja niiden pituudeksi määritettiin kummallekkin noin 5 metriä. Tähän päätettiin budjetoida noin 15,00 euroa.
  • Mietittiin mahdollisen äänentoisto-laitteen hankintaa, joka olisi mallia PDX-11 ja se sisältäisi muun muassa AUX-liitännän ja option liittää iPod-soittimen. Tähän olisi vaadittu noin 100,00 euroa ja lopulta emme päätyneet vielä sen ostoon, sillä sille ei nähty tällä hetkellä tarvetta.
  • Päätettiin budjetoida 40,23 euroa mini-uunin ostamiseen. Antti Heinikkala toimittaisi sen holviin, jossa sitä voidaan käyttää muonan tuottamiseen erinäköisissä tapahtumissa.
  • Keskusteltiin mahdollisen HDMI-kytkimen ostosta, johon panostettaisiin noin 50 euroa, helpottamaan videotykin asettamista käyttökuntoon. Päätettiin hankkia kyseinen laite.

Ensimmäiseksi astmk-tapahtumaksi päätettiin järjestää perinteiset kyykkäkekkerit, jos saadaan kyykkäsetit, sillä uusia ei tänä vuonna tulla hankkimaan astmk:n käyttöön. Muuten kekkereissä toimitaan samalla tavalla kuin viime vuonna ja hankitaan tarvittavat muonat, kuten makkarat ja maidot. Jatkot pidettäisiin jälleen kerran holvissa, mutta niissä ei anneta erillistä tarjoilua, jolloin asukkaat joutuvat ottamaan omat juomat mukaan. Ajankohdaksi valittiin torstai-ilta 24.1. kello 17:00. Jos sää ei kuitenkaan ole sopiva tilaisuudelle, kekkereitä voidaan siirtää seuraavan päivämäärään, josta ensimmäinen vaihto-ehto olisi pe 25.1. klo 17:00. Tapahtumalle budjetoitiin 150,00 euroa, mutta tarkoituksena olisi käyttää huomattavasti vähemmän.

Seuraavaksi järjestettäisiin suurempi tapahtuma, joka nimettiin herrasmieskekkereiksi. Tämä olisi juhlallisempi tapahtuma, jossa miehille olisi tarjolla viskiä ja naisille annettaisiin viiniä. Myöskin ruokapuoli sisältäisi esimerkiksi sipsejä ja pukukoodiksi haluttiin tavallista siistimmät vaatteet. Myöhemmin illalla olisi vuorossa sauna, johon varattaisiin juomaksi olutta, ja siihen saisivat osallistua kaikki halukkaat. Ajankohdaksi päätettiin valita helmikuun ja maaliskuun välinen aika, joka sijoittuisi TTY:n lukukauden 3. periodin loppuun. Tarkempi päivämäärä mietittäisiin myöhemmin. Budjetiksi määritettiin noin 500,00 euroa, joka pyritään kokonaan käyttämään.

Keskusteltiin saunojen aukioloajoista MM-kyykän aikaan ja mietimme sitä pitäisikö ne mahdollisesti sulkea kokonaan tapahtuman ajaksi, sillä vuosia sitten saunoissa on tapahtunut erinäköisiä vahinkoja kyykän aikana. Päätimme kuitenkin pitää ne auki asukkaiden toivomuksista johtuen ja toimia samalla tavalla kuin viime vuonna. Tämä tarkoittaa sitä, että aiomme sulkea saunat noin teekkarisaunan mukaan kyykkäpäivänä ja aikaistaa näin ollen saunavuorojen aikatauluja. Saunojen oviin kiinnitetään lappu, johon on kirjattu Teemu Suo-Anttilan puhelinnumero, jonka avulla asukkaat voivat ottaa häneen yhteyttä tarvittaessa. Tapahtuman järjestäjiin aiotaan myös ottaa yhteyttä pyytääksemme, että tornien alue merkittäisiin kartassa kielletyksi alueeksi, jotta suurin osa muista kuin tornien asukkaista pysyisi poissa.

  • Uudet saunalistat ovat saapuneet jokaiseen torniin, josta asukkaat voivat varata saunavuoronsa.
  • Toasiin pitäisi ottaa yhteys saunojen kesä-aikatauluja varten, jotka poikkeavat perinteisestä.
  • Eräät asukkaat haluavat varata Tieteentorni B:n saunat omaan käyttöön pitkäksi aikaa useammalle henkilölle. On pidettävä huoli, että vähintään yksi näistä asuu kyseisessä tornissa.

Puheenjohtaja päätti kokouksen kello 20:15.