Kokouspöytäkirja 6/2011

Aika: torstai 9.12.2011 kello 19:00
Paikka: Tekniikantornit A:n kokoontumistila Holvi (väestönsuoja)
Läsnä: Teemu Suo-Anttila, Jussi-Pekka Teini, Antti Rantaeskola, Juho Teperi, Heikki Mikkolainen, Sami Rajala, Janne Virtanen, Lasse Mankinen, Marko Toivanen, Tatu Tykkyläinen, Teemu Tuominiemi, Juhani Lohikko, Lauri Kauppila, Mika Tammi, Olli Niemi-Pynttäri, Timo Puhakka, Timo Niemeläinen, Juho Salo, Petteri Liikkonen, Atte Hokkanen.

Puheenjohtaja avasi kokouksen kello 19:32.

Todettiin kokous laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi.

Puheenjohtaja: Teemu Suo-Anttila, sihteeri: Jussi-Pekka Teini. Päätettiin valita ääntenlaskijat tarvittaessa.

Päätettiin hyväksyä esityslista sellaisenaan.

  • Puheenjohtaja ilmoitti, että saunavuoroja tullaan karsimaan ensi vuonna. Jokaisella talolla tulee olemaan kolme saunapäivää ja yksi lenkkisaunapäivä. Tarkempaa tietoa asiasta ei vielä ole, mutta ilmoitustaululle tulee tietoa kun asia selviää.
  • Puheenjohtaja ilmoitti, että joissain pesutuvissa on aiheutunut ongelmia ylimääräisistä vaatteista, joita kukaan ei ole hakenut pois. Jatkossa siivoojat tulevat korjaamaan vaatteet pois ja niitä saa tiedustella siivousfirmalta.

Teemu Suo-Anttila esitti itseään. Muita esityksiä ei tullut. Päätettiin valita asukastoimikunnan puheenjohtajaksi vuodelle 2012 Teemu Suo-Anttila.

Janne Virtanen esitti itseään asukastoimikunnan sihteeriksi vuodelle 2012. Muita esityksiä ei tullut. Päätettiin valita asukastoimikunnan sihteeriksi vuodelle 2012 Janne Virtanen.

Janne Virtanen esitti Olli Niemi-Pynttäriä, mutta hän ei ollut käytettävissä. Juhani Lohikko esitti itseään. Muita esityksiä ei tullut. Päätettiin valita asukastoimikunnan rahastonhoitajaksi vuodelle 2012 Juhani Lohikko.

Holvin vastuuhenkilöksi etsittiin ensisijaisesti A-tornin asukasta. Halukkaita ei ilmennyt. Päätettiin valita holvin vastuuhenkilö vasta myöhemmässä kokouksessa.

Saunatontuksi etsittiin kolmea henkilöä, yksi tekniikantornien A-C-torneilta, yksi tekniikantornien D-F-torneilta ja yksi tieteentornien A-C-torneilta. Heikki Mikkolainen esitti itseään tekniikantornien A-C saunatontuksi, Olli Niemi-Pynttäri tieteentornien A-C saunatontuksi ja Jussi-Pekka Teini tekniikantornien D-F saunatontuksi. Päätettiin valita Heikki Mikkolainen tekniikantornien A-C saunatontuksi, Jussi-Pekka Teini tekniikantornien D-F saunatontuksi ja Olli Niemi-Pynttäri tieteentornien A-C saunatontuksi.

Työkalukaapin vastuuhenkilöksi etsittiin D-F-tornien asukasta. Halukkaita ei ilmennyt. Päätettiin valita työkalukaappivastaavat myöhemmässä kokouksessa.

Teemu Suo-Anttila esitti itseään edustajaksi. Heikki Mikkolainen esitti itseään edustajaksi. Mika Tammi esitti itseään edustajaksi. Janne Virtanen esitti itseään varaedustajaksi. Päätettiin äänestää varsinaisista edustajista. Ehdokkaat esittelivät itsensä. Päätettiin äänestystavaksi suljettu käsiäänestys ja ääntenlaskijoiksi Anna ja Taija. Äänestystuloksin Mika 9 ääntä, Heikki 17 ääntä ja Teemu 18 ääntä päätettiin valita varsinaisiksi edustajiksi Heikki Mikkolainen ja Teemu Suo-Anttila sekä heidän varaedustajikseen Mika Tammi ja Janne Virtanen vastaavassa järjestyksessä.

Ei muita esille tulevia asioita.

Puheenjohtaja kutsuu seuraavan kokouksen koolle tarvittaessa.

Puheenjohtaja päätti kokouksen kello 20:19.