Kokouspöytäkirja 2/2011

Aika: keskiviikko 24.3.2011 klo 19:00
Paikka: Holvi
Läsnä: Teemu Suo-Anttila, Laura Pitkäaho, Jussi-Pekka Teini, Mika Tammi, Marko Rantakari, Lauri Kauppila, Juhani Kerovuori, Antti Heinikkala, Juho Keitaanniemi

Puheenjohtaja avasi kokouksen kello 19:13.

Todettiin kokous laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi.

Puheenjohtaja: Teemu Suo-Anttila, Sihteeri: Jussi-Pekka Teini

Hyväksyttiin esityslista sellaisenaan.

  • Google löytää pöytäkirjat turhan hyvin. Selvitellään asian estämistä.
  • Asukastoiminnan uusi opas on ilmestynyt hiljattain. Oppaassa ei tiettävästi ole muita muutoksia kuin määrärahat.

Käytettävissä vuodelle 2011 on ollut kokonaisuudessaan 2580,05 euroa, josta nyt käytetty 171,18 euroa. Jäljellä siis 2408,87 euroa.

  • Ilmapumppu pyörän ja auton renkaille: Pohdittiin erilaisia vaihtoehtoja, kuten jalkakäyttöistä, käsikäyttöistä ja verkkovirtaista pumppua. Päätettiin hankkia käsi- tai jalkakäyttöinen ilmapumppu ja päätettiin budjetiksi 30 euroa.
  • Muuttolaatikoita ja sidontaliina nokkakärryjen jatkoksi: Pohdittiin paljonko laatikoita tarvitaan ja lähtevätkö ne muuttajien mukana pois torneilta. Yksi mahdollisuus olisi laittaa laatikoiden lainaukselle pantti. Laatikoita olisi järkevä hankkia yhtä paljon, kuin nokkakärryihin mahtuu. Päätettiin budjetoida muuttolaatikoille ja sidontaliinoille 50 euroa, jolla ostetaan pari sidontaliinaa sekä niin monta muuttolaatikkoa kuin saadaan.
  • Uusi kyykkäsetti: Kyykkäliitolta tilatessa kunnolliset, helalliset kartut maksavat 65 euroa. Noin 90 kyykän setti maksaa 30 euroa. Postikuluja tulee noin 30 euroa. Päätettiin hankkia kyykkäsetti ja 4 karttua ja budjetoida hankintaan 130 euroa.
  • Halvahko roskalaatikko Holviin: Pohdittiin montako koria täytyy hankkia. Päätettiin ostaa holvin roskalaatikon lisäksi tieteentornien kahden saunan saunoille tölkkikeräyskorit. Päätettiin hankkia noin neljä koria ja budjetiksi 25 euroa.
  • Halpa lasertulostin: Pohdittiin tarvetta lasertulostimelle. Koska koulu on hyvin lähellä ja tulostusquota on siellä halpaa, todettiin hankinta turhaksi. Päätettiin, että ei hankita lasertulostinta.

Pohdittiin tapahtuman järjestämistä ennen wappua. Ehdotettiin muunmuassa vaalivalvojaisia ja varaslähtö wappuun -bileitä. Varaslähtö wappuun -bileet saivat kannatusta. Ehdotettiin pienen budjetin bileitä, joissa vähän boolia, sipsiä ymv. tarjolla. Päätettiin järjestää bileet 12.4. 300 euron budjetilla. Järjestelyistä vastaa huvitoimikunta.

  • E-tornin grilli pitäisi korjata.
  • Tieteentornien saunoihin on tullut takalaudat joihin nojata.
  • Tieteentornien takuukorjaukset ovat edelleen meneillään.

Puheenjohtaja ehdotti seuraavaa kokousta ensi kuun puolivälin tienoilla. Puheenjohtaja kutsuu paikalle seuraavan kokouksen.

Puheenjohtaja päätti kokouksen kello 20:03.