Vuoden kolmas neuvottelukunnan kokous oli 28.3.2011.

Kokouksessa Jari Kivipelto esitteli TOAS:n tilinpäätösehdotuksen viimevuodelta ja asukkaiden valitsema tilintarkastaja Hannu Lamberg kommentoi, että hyvältä näyttää. Tilikauden ylijäämä on noin 4 miljoonaa euroa, jossa ylijäämä johtuu Sepontalon 2 miljoonan säästöstä ja 1 miljoonan säästössä lainakannan koroista. Positiivisena uutisena mainittiin, että asukkaiden käyttämä sähkömäärä ei ollut juurikaan kasvanut. Hyvät lähtökohdat siis lähteä ensi syksynä neuvottelemaan nollakorotuksesta vuokriin.

SOANK tiedotti, että Turussa olleet asukastoimikuntapäivät olivat menneet hyvin ja oli ollut mahdollista kehua TOAS:n toimintaa määrärahauudistuksessa. SOANK:n uudeksi puheenjohtajaksi Turussa valittiin Jyri Järvinen, Jyväskylästä.

Rakennustoimikunta tiedotti, että rakennusprojektit etenevät hyvällä mallilla.

Kohteiden kuulumiset osiossa käsiteltiin ilmoitustauluille kiinnitettäviä mainoksia ja sovittiin, että asukastoimikunnat voivat tehdä selkeät ohjeet mainoksien poistamiseksi. Lähinnä siis bile- ja (nyt ajankohtaiset) eduskuntavaalimainokset.

META-osiossa käytiin nopeasti läpi energiasäästökampanjaa ja tiedotettiin, että energiansäästökamppanja jatkuu vuodelle 2011, niin että kaukolämmöstä saa vain 35%:n osuuden (vedenlämmitys), muuten samalla periaatteella kuin tähän asti.

Myös uudet Asumisenoppaat on tullut ja saatavissa Pialta halukkaille.

Juho Keitaanniemi Tekniikankatu 16 B 66 IRC: jukeitaa email: etu.suku@tut.fi