Kokouspöytäkirja 5/2010

Paikka ja aika: Tekniikantornien A-talon väestönsuoja, Tampere, 6.9.2010

Osallistujat: Kimmo Keipinen, Aleksi Ranki, Antti Heinikkala, Juhani Kerovuori, Milla Korhonen, Lasse Mankinen, Pirkka Lehtinen, Veli-Matti Liukka, Emilia Pesonen, Anu Arosanervo, Mika Tammi, Annu Peltoniemi, Lauri Kauppila, Juho Keitaanniemi, Timo Ojala, Marko Rantakari, Juuso Piskonen

Puheenjohtaja avasi kokouksen klo 20.07.

Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

Puheenjohtajana toimii Mika Tammi ja sihteerinä Annu Peltoniemi.

Esityslistaan lisättiin kohta 9. Holvin säännöt ja kohta 10. Tieteentornien saunatontun valitseminen

  • Ronin tuliaiset saapuivat paikalle.
  • Kalusteita on lisääntynyt: virallinen kaappi.
  • Saunat ovat sekä talvi- että kesäajassa. Yritetään selvittää asia sekä voiko asukastoimikunta itse alkaa säätää niitä.

Rahaa on tällä hetkellä 1091e. Käteiskassa on 45snt. Saunojen pullonkeräyksestä oli tullut 45,45e, joka käytettiin toimistotarvikkeisiin. Tullaan pitämään loppuvuoden aikana vielä kaksi tapahtumaa, joihin molempiin budjetoidaan n.500e.

Valitaan makkaramessut -juliste mainokseksi. Päätetään budjetiksi 450-500e. Rahoilla hankitaan makkaraa, maissia ym. grillattavaa. Ostetaan mieluummin olutta kuin booliaineksia. Päiväksi sovitaan keskiviikko 15.9., klo18.30. Sateen sattuessa pe 17.9. samaan aikaan. Paikaksi sovitaan Tieteentornien grilli.

Talkoissa siivotaan Holvia, laitetaan tavarat kaappiin, porataan johdoille reittiä, siivotaan tornien ja raksatalon välistä aluetta, palautetaan saunoilta tulleita tölkkejä, siirretään tv pois Holvista yms. Päätetään budjetoida talkoisiin 20e. Talkoiden aika tarkennetaan myöhemmin irc-kanavalla.

Päätetään, että Kimmo Keipinen, Mika Tammi ja Timo Ojala tekevät Holviin säännöt. Sääntöluonnoksia löytyy jo nyt tornien wikisivuilta. Sääntöihin ainakin maininta siitä, että Holvia käytettäessä on määritettävä torneilla asuva vastuuhenkilö, ”valvoja”. Maininta myös siitä, että häkkivarastojen omistajille on sallittava pääsy varastoihinsa, oli tapahtuma mitä vain, asukastoimikunnan kokoukset ym. pois sulkien.

Saunatontuksi valitaan Veli-Matti Liukka.

  • Epäjärjestetyn listan osaBudjetoidaan uuteen kiviporanteräsettiin 15e.
  • Budjetoidaan pullonkeräysrahojen kassalippaaseen 10e. Sovitaan, että hankinnan hoitaa Timo Ojala.
  • Budjetoidaan 20e pullonkeräyskoreihin, Mika Tammi hoitaa hankinnan.
  • Budjetoidaan 50e Xbox -peleihin.
  • Budjetoidaan 50e peli- ja leffailtoihin.

Ei muita esille tulevia asioita.

Puheenjohtaja kutsuu kokouksen koolle ennen pikkujouluja.

Puheenjohtaja päätti kokouksen klo 21.13.