Erot

Tämä näyttää erot valitun ja nykyisen version kesken tästä sivusta.

Linkki vertailunäkymään

Both sides previous revision Edellinen revisio
ulkotilat [2019/03/23 06:19]
heikala
ulkotilat [2019/03/23 06:31] (nykyinen)
heikala
Rivi 37: Rivi 37:
 Rikkinäiset huonekalut ja tavarat täytyy purkaa / hajottaa pienemmäksi ja sijoittaa asiaankuuluvaan roskikseen. Asukastoimikunta tilaa jätelavat pihalle joka kevät ja syksy - seuraa tiedotusta ilmoitustauluilla,​ wikissä ja FB-ryhmässä! Rikkinäiset huonekalut ja tavarat täytyy purkaa / hajottaa pienemmäksi ja sijoittaa asiaankuuluvaan roskikseen. Asukastoimikunta tilaa jätelavat pihalle joka kevät ja syksy - seuraa tiedotusta ilmoitustauluilla,​ wikissä ja FB-ryhmässä!
  
-Muina aikoina rikkinäisen elektroniikan ja kodinkoneet saa toimittaa ilmaiseksi esimerkiksi kodinelektroniikkaa myyviin liikkeisiin. TTY:n opiskelijat voivat myös jättää elektroniikkaromunsa ​kampusalueella ​Päätalon alakerrassa sijaitsevaan keräyspisteeseen.+Muina aikoina rikkinäisen elektroniikan ja kodinkoneet saa toimittaa ilmaiseksi esimerkiksi kodinelektroniikkaa myyviin liikkeisiin. ​<del>TTY:​n</​del>​ TAU:n opiskelijat voivat myös jättää elektroniikkaromunsa ​Hervannan kampuksella ​Päätalon alakerrassa sijaitsevaan keräyspisteeseen.
  
 Kaikille avointen keräyspisteiden sijainnit mm. muoville ja tarpeettomille (ehjille) tekstiileille löytyvät [[https://​www.kierratys.info/​|Kierrätys.infosta]]. Palaneet energiansäästölamput,​ loisteputket ja käytetyt paristot saa palauttaa päivittäistavarakauppoihin. Kaikille avointen keräyspisteiden sijainnit mm. muoville ja tarpeettomille (ehjille) tekstiileille löytyvät [[https://​www.kierratys.info/​|Kierrätys.infosta]]. Palaneet energiansäästölamput,​ loisteputket ja käytetyt paristot saa palauttaa päivittäistavarakauppoihin.