Erot

Tämä näyttää erot valitun ja nykyisen version kesken tästä sivusta.

Linkki vertailunäkymään

Both sides previous revision Edellinen revisio
Seuraava revisio
Edellinen revisio
2020:neuvis:1 [2020/01/16 16:51]
tikka
2020:neuvis:1 [2020/01/16 17:15] (nykyinen)
tikka
Rivi 2: Rivi 2:
  
   *Neuviksen puheenjohtajaksi valittiin Ulla Leppänen ja sihteeriksi Rasmus Silander.   *Neuviksen puheenjohtajaksi valittiin Ulla Leppänen ja sihteeriksi Rasmus Silander.
-  *Ekokumppanit oy esitteli Tilat ja tavarat yhteiseen käyttöön toimintaa. TOASsin osa nimeltään ​share it, jonka tavoiteena on jakaa yhteisiä palveluja, kuten tiloja, laitteita, harrastusvälineitä. Koko projektin tavoitteena on kehittää jakamistalouden palveluja digitaalisten yhteistyökumppanien kanssa. Projekti on hyvin alkutekijöissä.+  *Ekokumppanit oy esitteli Tilat ja tavarat yhteiseen käyttöön toimintaa. TOASsin osa nimeltään ​Share it, jonka tavoiteena on jakaa yhteisiä palveluja, kuten tiloja, laitteita, harrastusvälineitä. Koko projektin tavoitteena on kehittää jakamistalouden palveluja digitaalisten yhteistyökumppanien kanssa. Projekti on tässä vaiheessa ​hyvin alkutekijöissään.
   *Vedensäästökampanjan tulokset: ​   *Vedensäästökampanjan tulokset: ​
-     ​*Säästöjä yhteensä 2,2%, palkioita ​yhteensä 1850 €.  +     ​*Säästöjä yhteensä 2,2 %, palkiota jaettiin ​yhteensä 1850 €.  
-     ​*Tekniikantornit ​tulos +2,4 %, palkiota 0€.   +     ​*Tekniikantornit ​kulutuksen muutos edellisvuoteen verrattuna ​+2,4 %, palkiota 0 €.   
-     ​*Tieteentornit ​tulos -2,8 %, palkiota 75 €. +     ​*Tieteentornit ​kulutuksen muutos edellisvuoteen verrattuna ​-2,8 %, palkiota 75 €. 
-  *Vuoden 2020 kampanjana kierrätyskampanja:​ Tavoitteena vähentää jätekustannuksia,​ joita syntyy roskisten ulkopuolelle tai porraskäytäviin hylätyistä tavaroista ja jätteistä. Kampanjassa verrataan jätekustannuksien ​prosenttuaalista ​suhdetta edellisvuoteen ja näiden tulosten perusteella jaetaan palkkiot parhaimmille kohteille. Toas esitteli toimistonsa väellä ​""​ammattitaidolla"" ​tehtyä mainosvideota aiheestaan, videolla ""​kiva""​ taustamusiikki. Lopullinen versio tulossa myöhemmin.+  *Vuoden 2020 kampanjana kierrätyskampanja:​ Tavoitteena vähentää jätekustannuksia,​ joita syntyy roskisten ulkopuolelle tai porraskäytäviin hylätyistä tavaroista ja jätteistä. Kampanjassa verrataan jätekustannuksien ​prosentuaalista ​suhdetta edellisvuoteen ja näiden tulosten perusteella jaetaan palkkiot parhaimmille kohteille. Toas esitteli toimistonsa väellä tehtyä mainosvideota aiheestaan, videolla ""​kiva""​ taustamusiikki. Lopullinen versio tulossa myöhemmin.
   *Asukastoiminta-aktivaattori uudistus: Nimi muuttuu ja ajatuksena että toimikunnat (asukasaktiivit ja TOAS yhdessä) järjestäisivät tapahtumia ja tempauksia. Ensimmäisenä tavoitteena yhteisöllisyyden lisääminen ja asukastoiminnan houkutteluvuuden lisääminen.   *Asukastoiminta-aktivaattori uudistus: Nimi muuttuu ja ajatuksena että toimikunnat (asukasaktiivit ja TOAS yhdessä) järjestäisivät tapahtumia ja tempauksia. Ensimmäisenä tavoitteena yhteisöllisyyden lisääminen ja asukastoiminnan houkutteluvuuden lisääminen.
   *Ilmoitusasiat:​   *Ilmoitusasiat:​
      ​*Kokouspalkkiot pysyvät samoina      ​*Kokouspalkkiot pysyvät samoina
   *Muut asiat   *Muut asiat
-     ​* ​Asukastoimkuntien ​määrärähat ​pysyivät ​samoina. Lisäksi mahdolliset vedensäästökampanjan palkkiot.+     ​* ​Asukastoimikuntien ​määrärähat ​pysyvät ​samoina. Lisäksi mahdolliset vedensäästökampanjan palkkiot.
    ​*Seuraava kokous tiistai 18.2.2020 klo 16:30     ​*Seuraava kokous tiistai 18.2.2020 klo 16:30