Erot

Tämä näyttää erot valitun ja nykyisen version kesken tästä sivusta.

Linkki vertailunäkymään

Both sides previous revision Edellinen revisio
2019:neuvis:2 [2019/02/23 06:55]
godrick
2019:neuvis:2 [2019/03/11 21:48] (nykyinen)
fireflower
Rivi 18: Rivi 18:
   * Annalan kohteessa ei ole riittävästi saunavuoroja,​ kun taas Iso-Heikkilässä niitä on paljon vapaana. Saunojen kohteiden välistä ristiinvarausta toivottiin, mutta tähän TOAS ei suostunut.   * Annalan kohteessa ei ole riittävästi saunavuoroja,​ kun taas Iso-Heikkilässä niitä on paljon vapaana. Saunojen kohteiden välistä ristiinvarausta toivottiin, mutta tähän TOAS ei suostunut.
   * Kerhotiloja tullaan sulkemaan, jos sotkeminen on ongelma. Jos se tarkoittaa, että samalla myös saunaan pääsy on estetty, niin sitten asukkaat menettävät samalla saunomismahdollisuudet noissa saunoissa, jotka ovat saman lukollisen oven takana kuin kerhotila.   * Kerhotiloja tullaan sulkemaan, jos sotkeminen on ongelma. Jos se tarkoittaa, että samalla myös saunaan pääsy on estetty, niin sitten asukkaat menettävät samalla saunomismahdollisuudet noissa saunoissa, jotka ovat saman lukollisen oven takana kuin kerhotila.
- 
- 
- 
- 
- 
- 
-Alkuperäiset muistiinpanot 
-  * Pyöräkatosroskisten poisto, Paluuposti-kerhohuone-yms ylimäärästen postilaatikoiden kiinnipulttaus 
-  * TTornien sähköpostin kautta saapuvat asukastiedotteet ja muut eivät saavu edes 20% luotettavuudella perille. 
-  * TTorneilla on SARJASOTKIJA,​ toinen sauna- ja kerhotila on sotkettu samalla tavalla kuin edellinen, TOASin harjoittama kollektiivinen rangaistus tilojen suojaamiseksi muistuttaa tietynlaista decimaatiota. ​ 
-  * TTornien talvikunnossapito on tällä vuodella ollut hyväksyttävällä tasolla. Viimevuonna käsintehtävät lumityöt jäivät tekemättä. 
-  * TTornit haluaisi muistuttaa TOASia ja yhteistyökumppaniaan TOASbookingin ulkoasun päivittämisestä,​ joka on kerrottu TTornien asukastilaisuudessa 19.2.2018, jonka TOAS:n edustajat totesivat isoksi asiaksi ja neuviksen kokouksissa:​ 4/2018 ja 6/2018. Samalla myöskin haluaisin huomauttaa, että omatviestit kohdan piti valmistua kevääksi 2018. Aikataulut paukkuu pahasti, joten kysymykseni on tämä: pärjääkö TOAS ohjelmistoprojektiensa kanssa? Pystyykö Visma enää toimittamaan ominaisuuksia?​ 
-  * TTornit haluaisi kolmen-viiden vuooden koosteen ilkivalloista,​ joita kohteessa on tapahtanut, jotta voisimme tehostaa omavalvontaa,​ koska nyt homma on mennyt täysin yli äyräiden. 
   * Neuvottelukunnalta puuttuu tällä hetkellä asukkaiden valitsema valvoja. KPMG ei ole ehdottanut tähän tehtävään ketään.   * Neuvottelukunnalta puuttuu tällä hetkellä asukkaiden valitsema valvoja. KPMG ei ole ehdottanut tähän tehtävään ketään.
   * Seuraava kokous on 19.3. kello 16:30.   * Seuraava kokous on 19.3. kello 16:30.