Erot

Tämä näyttää erot valitun ja nykyisen version kesken tästä sivusta.

Linkki vertailunäkymään

Both sides previous revision Edellinen revisio
Seuraava revisio
Edellinen revisio
Seuraava revisio Both sides next revision
2019:neuvis:2 [2019/02/17 07:26]
godrick
2019:neuvis:2 [2019/02/18 17:34]
arsku
Rivi 17: Rivi 17:
   * Roskalavoja toivotaan tilattavan vasta lumien sulattua.   * Roskalavoja toivotaan tilattavan vasta lumien sulattua.
   * Annalan kohteessa ei ole riittävästi saunavuoroja,​ kun taas Iso-Heikkilässä niitä on paljon vapaana. Saunojen kohteiden välistä ristiinvarausta toivottiin, mutta tähän TOAS ei suostunut.   * Annalan kohteessa ei ole riittävästi saunavuoroja,​ kun taas Iso-Heikkilässä niitä on paljon vapaana. Saunojen kohteiden välistä ristiinvarausta toivottiin, mutta tähän TOAS ei suostunut.
 +  * Kerhotiloja tullaan sulkemaan, jos sotkeminen on ongelma. Jos se tarkoittaa, että samalla myös saunaan pääsy on estetty, niin sitten asukkaat menettävät samalla saunomismahdollisuudet noissa saunoissa, jotka ovat saman lukollisen oven takana kuin kerhotila.
 +
 +
 +
 +
 +
 +
 +Alkuperäiset muistiinpanot
   * Pyöräkatosroskisten poisto, Paluuposti-kerhohuone-yms ylimäärästen postilaatikoiden kiinnipulttaus   * Pyöräkatosroskisten poisto, Paluuposti-kerhohuone-yms ylimäärästen postilaatikoiden kiinnipulttaus
   * TTornien sähköpostin kautta saapuvat asukastiedotteet ja muut eivät saavu edes 20% luotettavuudella perille.   * TTornien sähköpostin kautta saapuvat asukastiedotteet ja muut eivät saavu edes 20% luotettavuudella perille.