Erot

Tämä näyttää erot valitun ja nykyisen version kesken tästä sivusta.

Linkki vertailunäkymään

Seuraava revisio
Edellinen revisio
2018:neuvis:5 [2018/09/18 20:11]
fireflower luotu
2018:neuvis:5 [2018/09/18 21:01] (nykyinen)
fireflower Lisätty Saara Puonti ja face
Rivi 2: Rivi 2:
  
   * Energiansäästökampanjassa Tekniikantornit olivat tähän mennessä vähentäneet kulutustaan 9%, vastaavasti taas Tieteentornit ovat lisänneet kulutustaan 1%, verrattuna edelliseen vuoteen. Kampanja palkkiona kohteemme asukasluvulle on 100€, joka tuplaantuu jos ylitämme 10% Tekniikantornien kohdalla. Alle 2% säästöstä ei makseta palkkiota, myöskään rangaistusmaksua ei toistaiseksi otettu käyttöön.   * Energiansäästökampanjassa Tekniikantornit olivat tähän mennessä vähentäneet kulutustaan 9%, vastaavasti taas Tieteentornit ovat lisänneet kulutustaan 1%, verrattuna edelliseen vuoteen. Kampanja palkkiona kohteemme asukasluvulle on 100€, joka tuplaantuu jos ylitämme 10% Tekniikantornien kohdalla. Alle 2% säästöstä ei makseta palkkiota, myöskään rangaistusmaksua ei toistaiseksi otettu käyttöön.
-  * Vuoden 2019 energiansäästökampanja on veden- sähkön- tai lämmityskustannukseen pohjautuva tai niiden yhdistelmä. Kampanja tulee perustumaan voittavaan julistekisaan. Julistekisa julkaistaan seuraavassa TOAS uutiskirjeessä ja sen lähettämisen jälkeen on kuukauksi aikaa lähettää osallistumisensa TOAS:lle. Palkintona ehdotettu 150€ lahjakorttia ja lohdutuspalkintona elokuvalippuja.+  * Vuoden 2019 energiansäästökampanja on veden-sähkön- tai lämmityskustannukseen pohjautuva tai niiden yhdistelmä. Kampanja tulee perustumaan voittavaan julistekisaan. Julistekisa julkaistaan seuraavassa TOAS uutiskirjeessä ja sen lähettämisen jälkeen on kuukauksi aikaa lähettää osallistumisensa TOAS:lle. Palkintona ehdotettu 150€ lahjakorttia ja lohdutuspalkintona elokuvalippuja.
   * TOAS:n tilinpäätös 2018 osalta on ylijäämäinen 4M€, josta puuttuu joitakin kertaluontoisia myyntejä miljoonien edestä. Talouden ylijäämän ja Toasin strategisen suunnitelman mukaan, 20% alhaisempi keskimääräinen vuokrahinta kuin yksityisellä,​ vuokrankorotuksia ei tehdä 3. vuotena peräkkäin. 2019 talousarviossa vuokratulot pienentyvät parin kohteen poistumisen takia, mutta puuttuvat ylimääräiset voitot puskuroivat tätä menetystä.   * TOAS:n tilinpäätös 2018 osalta on ylijäämäinen 4M€, josta puuttuu joitakin kertaluontoisia myyntejä miljoonien edestä. Talouden ylijäämän ja Toasin strategisen suunnitelman mukaan, 20% alhaisempi keskimääräinen vuokrahinta kuin yksityisellä,​ vuokrankorotuksia ei tehdä 3. vuotena peräkkäin. 2019 talousarviossa vuokratulot pienentyvät parin kohteen poistumisen takia, mutta puuttuvat ylimääräiset voitot puskuroivat tätä menetystä.
   * TOAS täyttää 60-vuotta, joten tämän seurauksena 2019 tullaan kuukausittain näkemään TOAS:n järjestämää tapahtumaa ja TOAS uudistaa web sivustonsa ilmeen kokonaan.   * TOAS täyttää 60-vuotta, joten tämän seurauksena 2019 tullaan kuukausittain näkemään TOAS:n järjestämää tapahtumaa ja TOAS uudistaa web sivustonsa ilmeen kokonaan.
Rivi 10: Rivi 10:
   * OmaTOASia kehitetään jatkuvasti eteenpäin myös tulevaisuudessa ja uusia projekteja sen suhteen aloitetaan kunhan vanhat ensin saadaan pois alta.   * OmaTOASia kehitetään jatkuvasti eteenpäin myös tulevaisuudessa ja uusia projekteja sen suhteen aloitetaan kunhan vanhat ensin saadaan pois alta.
   * TTornit kiitteli TOAS:a asentamistaan sähköistä Pikkuholviin,​ DEF-tornien saunojen kunnostuksesta ja postilaatikoiden muokkaamisesta (kalteva pelti postilaatikoiden päällä)   * TTornit kiitteli TOAS:a asentamistaan sähköistä Pikkuholviin,​ DEF-tornien saunojen kunnostuksesta ja postilaatikoiden muokkaamisesta (kalteva pelti postilaatikoiden päällä)
 +  * Saara Puonti ilmoitti, että hänet saa kutsua Facebookissa kohteiden asukasryhmiin,​ itse hän ei liity avoimenkaan ilman pyyntöä.