Erot

Tämä näyttää erot valitun ja nykyisen version kesken tästä sivusta.

Linkki vertailunäkymään

Both sides previous revision Edellinen revisio
Seuraava revisio
Edellinen revisio
2017:poytakirjat:6 [2017/11/18 13:36]
godrick
2017:poytakirjat:6 [2017/11/18 18:35] (nykyinen)
godrick [5. Ilmoitusasiat]
Rivi 16: Rivi 16:
 ===== 5. Ilmoitusasiat ​ ===== ===== 5. Ilmoitusasiat ​ =====
   * Neuvottelukunnan kokous järjestettiin 31.10. kello 17.   * Neuvottelukunnan kokous järjestettiin 31.10. kello 17.
-    * Vedensäästökampanja ei ole lähtenyt toivotulla tavalla ja säästöä ei ole tullu kaikki kohteet huomioiden. Näin ollen, on päätetty, että vain yli viisi prosenttia säästäneistä kohteista osallistuu hyväntekeväisyyteen Nepalissa.+    * Vedensäästökampanja ei ole lähtenyt toivotulla tavalla ja säästöä ei ole tullut ​kaikki kohteet huomioiden. Näin ollen, on päätetty, että vain yli viisi prosenttia ​vettä ​säästäneistä kohteista osallistuu hyväntekeväisyyteen Nepalissa.
     * Neuvottelukunnan palkkiot nousevat ensi vuonna yli 20 prosenttia. Neuvottelukunnan sihteerin palkka puolitetaan,​ kun taas neuvottelukunnan varapuheenjohtaja tulee saamaan kuukausipalkkaa. ​     * Neuvottelukunnan palkkiot nousevat ensi vuonna yli 20 prosenttia. Neuvottelukunnan sihteerin palkka puolitetaan,​ kun taas neuvottelukunnan varapuheenjohtaja tulee saamaan kuukausipalkkaa. ​
-    * Kokouksessa käsiteltiin keinoja rekrytöidä asukkaita aktiivitoimintaan. Yksi näistä oli toteuttaa yhteistyötä asukastoimikuntien ja yritysten välillä, ​jossa helpotettaisiin aktiivien pääsemistä yrityksiin töihin. ​+    * Kokouksessa käsiteltiin keinoja rekrytöidä asukkaita aktiivitoimintaan. Yksi näistä oli toteuttaa yhteistyötä asukastoimikuntien ja yritysten välillä, ​jolla helpotettaisiin aktiivien pääsemistä yrityksiin töihin. ​
     * Asukkaiden valitsemaksi valvojaksi valittiin KPMG, joka korvaa Lamberg Oy:n. Hannu Lamberg piti jäähyväispuheen kokouksessa.     * Asukkaiden valitsemaksi valvojaksi valittiin KPMG, joka korvaa Lamberg Oy:n. Hannu Lamberg piti jäähyväispuheen kokouksessa.
     * Asiakaspalvelupäällikkö Pia Ylimäki ilmoitti, että asukasportaali tulee ensi vuonna.     * Asiakaspalvelupäällikkö Pia Ylimäki ilmoitti, että asukasportaali tulee ensi vuonna.
     * TOAS tulee kustantamaan ylimääräisellä 100 eurolla Suomi100-teemaisia tapahtumia. TTornit ajoi Torvikopla-konserttia asukastoimikuntien yhteiseksi tapahtumaksi,​ mutta TOAS ei lähtenyt tukemaan näin suurta projektia.     * TOAS tulee kustantamaan ylimääräisellä 100 eurolla Suomi100-teemaisia tapahtumia. TTornit ajoi Torvikopla-konserttia asukastoimikuntien yhteiseksi tapahtumaksi,​ mutta TOAS ei lähtenyt tukemaan näin suurta projektia.
     * TOAS ja sähkölaitos ovat aloittaneet pilottihankkeen kohteisiin, joissa on suuri lämmön kulutus talvella kovien pakkasten aikana. Asuntoihin tullaan asentamaan mittareita, jotka seuraisivat lämmönkulutusta.     * TOAS ja sähkölaitos ovat aloittaneet pilottihankkeen kohteisiin, joissa on suuri lämmön kulutus talvella kovien pakkasten aikana. Asuntoihin tullaan asentamaan mittareita, jotka seuraisivat lämmönkulutusta.
-    * Jerkko Hieta aloittaa hallituksessa Atte Nikkilän toimiessa varalla. ​+    * Jerkko Hieta aloittaa ​TOAS:​n ​hallituksessa Atte Nikkilän toimiessa varalla. ​
   * Aktivaattori-hakemusten takaraja oli 15.11. ja hakemuksia tuli useita. Tällaisia hakemuksia olivat esimerkiksi Espantornin pöytäjalkapallo ja Timontalon kertotilan kalustaminen.   * Aktivaattori-hakemusten takaraja oli 15.11. ja hakemuksia tuli useita. Tällaisia hakemuksia olivat esimerkiksi Espantornin pöytäjalkapallo ja Timontalon kertotilan kalustaminen.
   * Petri Mattila on hankkinut suklaaputouksen asukastoimikunnalle. ​   * Petri Mattila on hankkinut suklaaputouksen asukastoimikunnalle. ​
   * Hauser-mobiilisovellusta on pilotoitu Tekniikantorneilla. Sen tarkoituksena on parantaa naapureiden välistä kommunikointia,​ mutta sen on todettu olevan vielä melko varhaisessa vaiheessa.   * Hauser-mobiilisovellusta on pilotoitu Tekniikantorneilla. Sen tarkoituksena on parantaa naapureiden välistä kommunikointia,​ mutta sen on todettu olevan vielä melko varhaisessa vaiheessa.
   * Vuoden kohde-hakemuksen takaraja oli 15.11. ja kolme kohdetta osallistui kilpailuun. Nämä olivat Männikkö, Ttornit ja Wäinölät.   * Vuoden kohde-hakemuksen takaraja oli 15.11. ja kolme kohdetta osallistui kilpailuun. Nämä olivat Männikkö, Ttornit ja Wäinölät.
-    * Ttornien ajama ehdotus kolmen vuoden osallistumiskiellon poistamisesta on hyväksytty. Kohde voi nyt hakea joka vuosi kilpailuun menestyksestä riippumatta.+    * Ttornien ajama ehdotus kolmen vuoden osallistumiskiellon poistamisesta on hyväksytty. Kohde voi nyt hakea joka vuosi kilpailuun ​aiemmasta ​menestyksestä riippumatta.
   * Holvin lattia on maalattu.   * Holvin lattia on maalattu.
-  * Asuinalueella on ilmaantunut ​pyörävarkauksia. Erään asukkaan pyörää on alettu varastamisen jälkeen myymään tori.fi-sivustolla. +  * Asuinalueella on tapahtunut ​pyörävarkauksia. Erään asukkaan pyörää on alettu varastamisen jälkeen myymään tori.fi-sivustolla. 
-  * "Saksalainen giljotiini" ​saapui.+  * Saksalainen giljotiini saapui.
   * Asvaltoinnissa on esiintynyt ongelmia asuinalueella.   * Asvaltoinnissa on esiintynyt ongelmia asuinalueella.
-  * TOAS aikoo asentaa inforuutuja tulevaisuudessa kohteisiin. Markku Hyttinen osallistui tilaisuuteen,​ jossa esiteltiin niiden toimintaa ja toteutusta. Ne ovat ohjattavissa verkon kautta ja ne ovat helposti kustomoitavissa. Asukastoimikunnat voivat käyttää niitä tiedottamiseen ja ne näyttävät olevan hyvässä vaiheessa.+  * TOAS aikoo asentaa inforuutuja tulevaisuudessa kohteisiin. Markku Hyttinen osallistui tilaisuuteen,​ jossa esiteltiin niiden toimintaa ja toteutusta. Ne ovat ohjattavissa verkon kautta ja ne ovat helposti kustomoitavissa. Asukastoimikunnat voivat käyttää niitä tiedottamiseen ja inforuudut ​näyttävät olevan hyvässä vaiheessa.
 ===== 6. Rahat ja Talous ​ ===== ===== 6. Rahat ja Talous ​ =====
 Asukastoimikunnalla on rahaa käytettävissä 726,95 euroa. Asukastoimikunnalla on rahaa käytettävissä 726,95 euroa.
 ===== 7. Hankinnat ===== ===== 7. Hankinnat =====
-  ​* Induktiolieteen budjetoidaan 34,99 euroa. +  * Keittolevyyn ​tarvikkeineen ​budjetoidaan 50 euroa. ​  
-  ​* Keittolevyyn budjetoidaan 50 euroa. ​  +  * Siivoojan ​lahjaan budjetoidaan 30 euroa. ​  
-  * Siivoajan ​lahjaan budjetoidaan 30 euroa. ​  +
 ===== 8. Vuoden kuudes/​seitsemäs/​kahdeksas ASTMK-tapahtuma ===== ===== 8. Vuoden kuudes/​seitsemäs/​kahdeksas ASTMK-tapahtuma =====
-Vuoden kuudenneksi tapahtumaksi päätettiin järjestää perinteiset pikkujoulut. Niiden ajankohdaksi valittiin perjantai 1.12. kello 18 ja budjetiksi asetettiin 600 euroa. Tapahtuman ​aikana ​tullaan järjestämään asukaskokous,​ jossa valitaan muun muassa henkilöitä tehtäviin ensi vuodeksi. ​+Vuoden kuudenneksi tapahtumaksi päätettiin järjestää perinteiset pikkujoulut. Niiden ajankohdaksi valittiin perjantai 1.12. kello 18 ja budjetiksi asetettiin 600 euroa. Tapahtuman ​yhteydessä ​tullaan järjestämään asukaskokous,​ jossa valitaan muun muassa henkilöitä tehtäviin ensi vuodeksi. ​
  
-Asukastoimikunta tulee järjestämään Suomi100-aiheisen tapahtuman keskiviikkona 6.12. kello 18. Budjetiksi asetettiin 125 euroa, jossa 100 euroa tulee TOAS:lta ja 25 euroa kustannetaan asukastoimikunnan ​omista rahoista+Asukastoimikunta tulee järjestämään Suomi100-aiheisen tapahtuman keskiviikkona 6.12. kello 18. Budjetiksi asetettiin 125 euroa, jossa 100 euroa tulee TOAS:n lisärahoituksesta ​ja 25 euroa kustannetaan asukastoimikunnan ​omasta budjetista
  
 Uuden vuoden kunniaksi asukastoimikunta on päättänyt järjestää UV-bileet sunnuntaina 31.12. kello 20. Tähän tapahtumaan tullaan käyttämään loput asukastoimikunnan budjetista. Uuden vuoden kunniaksi asukastoimikunta on päättänyt järjestää UV-bileet sunnuntaina 31.12. kello 20. Tähän tapahtumaan tullaan käyttämään loput asukastoimikunnan budjetista.
Rivi 51: Rivi 50:
 Yhteishallintolaki vuokrataloissa (pykälä 10, kohta 9) määrittää selkeästi, että asukastoimikunnan tehtäviin kuuluu päättää yhteisten saunojen, pesutupien ja vastaavien tilojen vuokraus- ja jakamisperiaatteista ja valvoa niiden noudattamista. Näin ollen asukastoimikunta varaa oikeuden tutustua asukasportaaliin ennen päätöstä ottaa tämä käyttöön. ​ Yhteishallintolaki vuokrataloissa (pykälä 10, kohta 9) määrittää selkeästi, että asukastoimikunnan tehtäviin kuuluu päättää yhteisten saunojen, pesutupien ja vastaavien tilojen vuokraus- ja jakamisperiaatteista ja valvoa niiden noudattamista. Näin ollen asukastoimikunta varaa oikeuden tutustua asukasportaaliin ennen päätöstä ottaa tämä käyttöön. ​
 ===== 10. Tunnollinen asukas-arvonta ===== ===== 10. Tunnollinen asukas-arvonta =====
-Arvontaan oli lähetty ​yhdeksän ​vika-ilmoitusta ​ja voittajaksi arvottiin Markku Hyttinen.+Arvontaan oli lähetetty ​yhdeksän ​vikailmoitusta ​ja voittajaksi arvottiin Markku Hyttinen.
 ===== 11. META ===== ===== 11. META =====
   * Markku Hyttinen lahjoittaa tv-antennikaapelin asukastoimikunnalle.   * Markku Hyttinen lahjoittaa tv-antennikaapelin asukastoimikunnalle.
-  * Uusien sivustojen halutaan ​saatavan valmiiksi tämän vuoden aikana.+  * Asukastoimikunnan päivitettyjen ​saatavan valmiiksi tämän vuoden aikana.
 ===== 12. Seuraava kokous ===== ===== 12. Seuraava kokous =====
 Puheenjohtaja kutsuu seuraavan kokouksen. Puheenjohtaja kutsuu seuraavan kokouksen.
 ===== 13. Kokouksen päättäminen ​ ===== ===== 13. Kokouksen päättäminen ​ =====
 Puheenjohtaja päätti kokouksen kello 20:42. Puheenjohtaja päätti kokouksen kello 20:42.