Erot

Tämä näyttää erot valitun ja nykyisen version kesken tästä sivusta.

Linkki vertailunäkymään

Both sides previous revision Edellinen revisio
Seuraava revisio
Edellinen revisio
2017:poytakirjat:5 [2017/09/12 19:05]
godrick [5. Ilmoitusasiat]
2017:poytakirjat:5 [2017/09/12 20:07] (nykyinen)
godrick [11. META]
Rivi 17: Rivi 17:
   * Neuvottelukunnan kokous järjestettiin 12.9. kello 17.   * Neuvottelukunnan kokous järjestettiin 12.9. kello 17.
     * TOAS:ssa ollaan ehdotettu, ettei vuokria tulla nostamaan. Hallitus kuitenkin tekee päätöksen tästä myöhemmin.     * TOAS:ssa ollaan ehdotettu, ettei vuokria tulla nostamaan. Hallitus kuitenkin tekee päätöksen tästä myöhemmin.
-    * TOAS:n taloustilanne on vahva ja ylijäämä on kymmenen prosenttia.+    * TOAS:n taloustilanne on hyvä.
     * Kokouksessa tuotiin myös esille ehdotus, jossa haluttaisiin korottaa autohallien ja autoparkkien hintaa asukkaille. TOAS:n hallitus ei ole ottanut vielä kantaa tähän.     * Kokouksessa tuotiin myös esille ehdotus, jossa haluttaisiin korottaa autohallien ja autoparkkien hintaa asukkaille. TOAS:n hallitus ei ole ottanut vielä kantaa tähän.
-    * Vedensäästökampanja ei ole mennyt hyvin ja kulutus ​on noussut monissa kohteissa.+    * Vedensäästökampanja ei ole mennyt hyvin ja vedenkulutus ​on noussut monissa kohteissa.
       * Tekniikantorneissa vedenkulutus on noussut 4,6 prosenttia ja Tieteentorneissa kyseinen luku on 6,4 prosenttia.       * Tekniikantorneissa vedenkulutus on noussut 4,6 prosenttia ja Tieteentorneissa kyseinen luku on 6,4 prosenttia.
-    * Asukas-aktivaattorin ja vuoden kohteen hakemusten eräpäivä on 15.11.2017.+    * Asukastoiminta-aktivaattorin ja vuoden kohteen hakemusten eräpäivä on 15.11.2017.
     * Pyörävarkauksia on esiintynyt useissa kohteissa.     * Pyörävarkauksia on esiintynyt useissa kohteissa.
-    * Domus on järjestänyt yhteisen tapahtuman asukkaiden aktivoimiseksi,​ jossa tarkoituksena on ollut tehdä julisteita. +    * Domus-kohde ​on järjestänyt yhteisen tapahtuman asukkaiden aktivoimiseksi,​ jossa tarkoituksena on ollut tehdä ​erilaisia ​julisteita. 
-    * Asukastoimikunnat voivat tilata ​lavoja ​tavaroiden poisheittämiseen. +    * Asukastoimikunnat voivat tilata ​roskalavoja ​tavaroiden poisheittämiseen ​syksylle
-    * Seuraava kokous järjestetään 31.10.2017.+    * Seuraava ​neuvottelukunnan ​kokous järjestetään 31.10.2017.
   * Saunat siirtyivät talviaikaan,​ jolloin saunavuoroja lisättiin.   * Saunat siirtyivät talviaikaan,​ jolloin saunavuoroja lisättiin.
   * Holvin lattia tullaan maalaamaan seuraavien viikkojen sisällä. Tätä varten on tavaroita siirrettävä pois lattialta.   * Holvin lattia tullaan maalaamaan seuraavien viikkojen sisällä. Tätä varten on tavaroita siirrettävä pois lattialta.
Rivi 34: Rivi 34:
 Asukastoimikunnalla on rahaa käytettävissä 1269,65 euroa. Asukastoimikunnalla on rahaa käytettävissä 1269,65 euroa.
 ===== 7. Hankinnat ===== ===== 7. Hankinnat =====
-  * Kokouskulut ​budjetoidaan 28,00 euroa.+  * Kokouskuluihin ​budjetoidaan 28,00 euroa.
 ===== 8. Vuoden viides ASTMK-tapahtuma ===== ===== 8. Vuoden viides ASTMK-tapahtuma =====
-Päätetään järjestää perinteiset ​Tutustumisbileet ​ja ajankohdaksi valittiin torstai 28.9. kello 18. Teemaksi oli vaihtoehtoina kasarihenkinen tai Zelda-aiheinen tilaisuuus. Näiden kesken suoritettiin käsiäänestys ja ääntenlaskijoiksi valittiin Petri Tikka ja Samuli Ratas. Kasari-teema voitti äänin 5-1. Tapahtuman budjetiksi tulee 600 euroa.+Päätetään järjestää perinteiset ​tutustumisbileet ​ja ajankohdaksi valittiin torstai 28.9. kello 18. Teemaksi oli vaihtoehtoina kasarihenkinen tai Zelda-aiheinen tilaisuuus. Näiden kesken suoritettiin käsiäänestys ja ääntenlaskijoiksi valittiin Petri Tikka ja Samuli Ratas. Kasari-teema voitti äänin 5-1. Tapahtuman budjetiksi tulee olemaan ​600 euroa.
 ===== 9. Roskalavat ===== ===== 9. Roskalavat =====
 Roskalavat päätetään tilata aikavälille 28.9.-5.10.,​ jolloin asukkaat voivat heittää pois haluamiaan tavaroita. ​ Roskalavat päätetään tilata aikavälille 28.9.-5.10.,​ jolloin asukkaat voivat heittää pois haluamiaan tavaroita. ​
  
-Myös pyörien siivous tullaan toteuttamaan ja asukkaita ​tullaan pyytämään ​merkkaamaan pyöränsä erillisillä lapuilla. Tietyn ajan jälkeen nämä sitten poistatetaan pyörävarastoista.+Myös pyörien siivous tullaan toteuttamaan ja asukkaita ​pyydetään ​merkkaamaan pyöränsä erillisillä lapuilla. Tietyn ajan jälkeen nämä sitten poistatetaan pyörävarastoista.
 ===== 10. Tunnollinen asukas-arvonta ===== ===== 10. Tunnollinen asukas-arvonta =====
-Arvontaan osallistui neljä henkilöä ja voittajaksi ​valittiin ​Petri Tikka. Palkinnoksi hän sai leffaliput.+Arvontaan osallistui neljä henkilöä ja voittajaksi ​arvottiin ​Petri Tikka. Palkinnoksi hän sai leffaliput.
 ===== 11. META ===== ===== 11. META =====
   * Tekniikantorneilla on toteutettu pesu sisä- ja ulkopihoilla. Seinien pesussa on kuitenkin ilmaantunut ongelmia.   * Tekniikantorneilla on toteutettu pesu sisä- ja ulkopihoilla. Seinien pesussa on kuitenkin ilmaantunut ongelmia.
-  * Käytiin lävitse tulevia nettisivuja. ​+  * Käytiin lävitse tulevia nettisivuja ​ja nämä ovat lähellä julkaisua.
 ===== 12. Seuraava kokous ​ ===== ===== 12. Seuraava kokous ​ =====
 Puheenjohtaja kutsuu seuraavan kokouksen. Puheenjohtaja kutsuu seuraavan kokouksen.
 ===== 13. Kokouksen päättäminen ​ ===== ===== 13. Kokouksen päättäminen ​ =====
 Puheenjohtaja päätti kokouksen kello 20:41. Puheenjohtaja päätti kokouksen kello 20:41.