Erot

Tämä näyttää erot valitun ja nykyisen version kesken tästä sivusta.

Linkki vertailunäkymään

Seuraava revisio
Edellinen revisio
2017:neuvis:5 [2017/09/16 19:11]
godrick luotu
2017:neuvis:5 [2017/09/16 19:23] (nykyinen)
godrick
Rivi 1: Rivi 1:
 ====== Neuvis 5/17 ====== ====== Neuvis 5/17 ======
  
-Kokous pidettiin 12.9.2017 alkaen klo 17:00 TOASin ​Näsijärvellä.+Kokous pidettiin 12.9.2017 alkaen klo 17:00 TOASin ​neuvottelutiloissa.
  
-  * Kokouksessa käytiin ensimmäiseksi lävitse vedensäästökampanjan välituloksia,​ jotka osoittavat, että kulutus on hieman noussut. TOAS: verkkosivuille ei tehdä reaaliaikaista seurantaa vedensäästöstä hankalan toteutuksen vuoksi. ​+  * Kokouksessa käytiin ensimmäiseksi lävitse vedensäästökampanjan välituloksia,​ jotka osoittavat, että kulutus on hieman noussut. ​Nykyisellä kampanjalla aiotaan kuitenkin edetä, jossa tarkoituksena on antaa osa säästöistä hyväntekeväisyyteen.  
 +  * TOAS:verkkosivuille ei tehdä reaaliaikaista seurantaa vedensäästöstä hankalan toteutuksen vuoksi. ​
   * Jari Kivipelto esitteli TOAS:n talousarviota ja toimintasuunnitelmaa. ​   * Jari Kivipelto esitteli TOAS:n talousarviota ja toimintasuunnitelmaa. ​
-    * Vuokrankorotusta ei olla näillä näkymin tekemässä. +    * Vuokrankorotusta ei olla näillä näkymin tekemässä. Tähän tehtiin puolesta olevia ja vastaan olevia argumentteja
-    * Autoparkkien ja autohallien hintoja suunnitellaan korotettavan.  +    * Autoparkkien ja autohallien hintoja suunnitellaan korotettavan. Esimerkiksi keskustassa tämä olisi noin 10 euroa autohalleissa. 
-  * Asukastoiminta-aktivaattorin ja vuoden kohteen hakemusten eräpäivä tulee olemaan 15.11.+    * TOAS:n taloustilanne on vahva ja säätiö on hyvin valmistautunut tulevaan
 +  * Asukastoiminta-aktivaattorin ja vuoden kohteen hakemusten eräpäivä tulee olemaan 15.11. ​
   * Hallitus:   * Hallitus:
-    * Uusi strategia on ollut paljon esillä. ​+    * Uusi strategia on ollut paljon esillä ​ja myös budjettia käsiteltiin. 
 +    * TYS:​läisiä on ollut paikalla.
   * SOANK:   * SOANK:
     * Seuraava seminaari järjestetään 7.10.-8.10.2017 Turussa TYS:n toimiessa isäntänä.     * Seuraava seminaari järjestetään 7.10.-8.10.2017 Turussa TYS:n toimiessa isäntänä.
Rivi 15: Rivi 18:
   * Domus teettää erilaisia julisteita ja yrittää kannustaa lisää asukkaita mukaan yhteiseen toimintaan.   * Domus teettää erilaisia julisteita ja yrittää kannustaa lisää asukkaita mukaan yhteiseen toimintaan.
   * Pyörävarkauksia on yhä tehty eri kohteissa.   * Pyörävarkauksia on yhä tehty eri kohteissa.
 +  * Keskusteltiin ns. asukkaan velvollisuuksista esim. häiritsevän melun ja tilanteiden kanssa.