Erot

Tämä näyttää erot valitun ja nykyisen version kesken tästä sivusta.

Linkki vertailunäkymään

Both sides previous revision Edellinen revisio
Seuraava revisio
Edellinen revisio
2019:neuvis:3 [2019/03/11 21:50]
fireflower
2019:neuvis:3 [2019/03/19 18:41]
fireflower
Rivi 1: Rivi 1:
   Kokous pidettiin tiistaina 19. maaliskuuta 2019 klo 16:30 Iidesaukio 1 ylimmässä kerroksessa,​ TOASin neuvottelutilassa.   Kokous pidettiin tiistaina 19. maaliskuuta 2019 klo 16:30 Iidesaukio 1 ylimmässä kerroksessa,​ TOASin neuvottelutilassa.
-  ​ +  
-   +  ​* Aktivaattorihakemuksia tuli neljä kappaletta, mutta olivat vanhantyyppisiä,​ eivätkä uudentyyppisiä,​ minkälaiseksi ne oli vaadittu tälle vuodelle. Haettu mm. yhteisruokailuun,​ pelailuun, saunomiseen ja pelien hankkimiseen. Hakuaikaa ehdotettu jatkettavaksi,​ että tulisi TOAS:n 60v-juhlavuosikin mukaan hakemuksiin. Toimitusjohtaja piti pienen puheen TOAS:n historiasta ja kaupungin ilmeestä, joista opiskelijat ovat niitä näkyvimpiä ja TOAS haluaa olla sitä tukemassa näkyvästi jatkossakin. 
-   +  ​* TOAS:n juhlapäivä on 16.5.2019 
-   +  ​* Esitelty TOAS 60v laneja, mutta tekijöistä pulaa, josta saa ottaa yhteyttä make90.hyttinen@gmail.com,​ jolloin voin lähettää hakemuksen, budjetteineen,​ mutta ilman tekijöitä ei tule mitään. 
-   +  ​* Mietitty onko TOAS asukkaita jo 3. sukupolvessa 
-   +  ​* Energiansäästökampanja 2020: Jätteiden kierätys, seuranta luultavasti painon ja hinnan mukaan, kallein jäte on se ylimääräinen ja sekajäte. 
-   +  ​* Heitetty asumisen opas videoiden teko. 
-  ​Kysymyksiä/​huomautuksia/​yms neuviksen ​kokoukseen. +  ​* Kysyttiin onko vedensäästökampanjat oikeasti vaikuttaneet pitkällä aikavälillä. 
-  * Pyöräkatosroskisten poistoPaluuposti-kerhohuone-yms ylimäärästen postilaatikoiden kiinnipulttaus +  * Koulutustapahtumana on Kalevan uuteen opiskelijakohteen rakennustyömaahan tutustuminen,​ jonka jälkeen Domuksella kokous. Ehdotettu toukokuun 22. päivän keskiviikkoa. 
-  * TTornien ​sähköpostin kautta saapuvat asukastiedotteet ja muut eivät saavu edes 20% luotettavuudella perille+  * Puurakentamisesta ollut keskustelua TOAS:n hallituksen kokouksessa. 
-  * TTornien talvikunnossapito ​on tälle vuodella ​ollut hyväksyttävällä tasolla. ​Viimevuonna käsintehtävät lumityöt jäivät tekemättä.+  * Tampereen kaupunkivaltuuskunta haluaa olla hiilineutraali jo HUOMENNA 
 +  * Hippoksen kaava on kesken, hippos tulee olemaan TOAS:n suurin kohde koskaan tähän mennessä ja kutsuttu suunnittelijoita ja rakentajia yhteiseen ​kokoukseen, josta on tullut paljon positiivista palautetta ja ideoita
 +  * Uuden domuksen kerhohuoneelle yritetty murtautuaoveen jäänyt selkeät jäljet, mutta murtosuoja estänyt pääsyn tällä kertaa. 
 +  * Kerrottu ​TTornien ​grafiittivandalisoija voi ehkä jäädä kohta kiinni
 +  * Kehuttu, että TTornien talvikunnossapito ollut hyväksyttävällä tasolla ​tänä vuonna. 
 +  * Kerrottu, että TTornien asukastiedotteet eivät tule sähköpostilla luetettavasti perille, koska alle neljännes saa ne. 
 +  * Toivottu uusien kerrostaloasukkaiden ABC:tä, jossa on ne yleisimmät pelisäännöt miten kerrostaloissa eletään. Sellainen annetaan sähköisenä,​ mutta sisältää kaiken. Informaatiotulva?​ 
 +  * Asukkaiden valitsema valvoja on poistunut monta kertaa. Edelleenkin etsitään, mutta kuulemma firmasta mistä heidät on valittu löytyy edelleen ehdokkaita. 
 +  * Polkupyörien kevät siivous tulee, koska osaan kohteisiin tulee runkolukitukseen sopivia pyörätelineitä.  
 +  * Kun lumet sulavat, niin voi tilata roskalavoja kohteisiin. 
 +  * Vanhojen varastoitujen pyörien poisto ENSIN! 
 +  * Vikailmoitus on aina oikein, koska sieltä ohjataan TOAS:lle, jos se ei kuulu heille 
 +  * Tuulanhovissa ei oltu avattu ovea palolaitokselle,​ vaikka asukkaat ovat kotona. 
 +  * TOAS:a kiinnostaa onko asukkailla kiinnostusta urheilutapahtumiin ostaa lippuja kaksi yhden hinnalla, jos he pyrkivät tämmöisiä järjestämään. 
 +  * 23.8. on särkkäpäivä asukkaille 
 +  * 2.4.2019 olisi seuraava neuvottelukunnan kokous klo 16:30.