Erot

Tämä näyttää erot valitun ja nykyisen version kesken tästä sivusta.

Linkki vertailunäkymään

Seuraava revisio
Edellinen revisio
2018:poytakirjat:5 [2018/11/12 13:54]
aarikka luotu
2018:poytakirjat:5 [2018/12/14 13:30] (nykyinen)
aarikka [11. Seuraava kokous]
Rivi 26: Rivi 26:
 ===== 5. Ilmoitusasiat ===== ===== 5. Ilmoitusasiat =====
  
-Markku Hyttinen on käynyt neuvottelutoimikunnan kokouksestamutta ei varsinaista mainittavaa+Markku Hyttinen ​kertoi Neuviksen kuulumisina ensi vuoden energiansäästökampanjaan liittyvästä julistekilpailista,​ jonka deadline ​on marraskuussa. Asuntojen kylmyys on ollut jälleen esillä Neuviksessa,​ ja TOASin virallinen neuvo kylmistä asunnoista kärsiville on kehoitus tehdä vikailmoitus,​ sillä kylmyyden syy voi olla esim. vuotavissa ikkunoiden tai ovien tiivisteissäilmausta tarvitsevassa patterissa tai jumittuneessa termostaatissa jotka vaativat huoltotoimenpiteitä
  
-Huoltoyhtiön toiminnasta ollaan olut yhteydessä TOAS:iin muuta vastausta ei ole vielä tullut+Tekniikantorneille on asennettu etäluettavat lämpötila-anturit (3 kpl per kerros). Anturien avulla pyritään parantamaan lämmityksen ohjausta, kun asuntojen lämpötilaa voidaan seurata tarkasti.
  
-Vuorottaispysäköinti ​on jälleen voimassa.+Huoltoyhtiön toiminnassa ​on havaittu ongelmia: Huoltoyhtiö ei usean viikon aikana ehtinyt palauttaa pyöräkatosten siivouksen yhteydessä vahingossa aiheettomasti pois korjattua pyörää. Saunatilojen pukuhuoneiden siivouksessa on ollut puutteita. Yhteisten tilojen vikojen korjaamisessa on venähtänyt kuukausi. Tieteentornien pihavalot eivät useista vikalmoituksista huolimatta ole vieläkään kunnossa, vain osa valopylväistä toimii. Ongelmista on oltu yhteydessä TOASiin, mutta vastausta ei saatu kokoukseen mennessä.
  
-Tieteentornien pihavaloteikä tieteen b-tornin edustan valot eivät ilmoituksista huolimatta vieläkään toimi.+Tekniikankadun vuorottaispysäköinti on jälleen voimassa huhtikuun loppuun astija väärälle puolelle pysäköityjen autojen tuulilaseihin on ilmestynyt reilusti sakkolappuja.
  
-Tekniikantornin a-tornissa ​on majaillut asunnoton henkilö. ​Samalla havaittiin ​TOAS:in kiinnittävän asukastiedotteita ​kerhotilan ​käytöstä ilmoittamatta siitä asukastomikunnalle etu- tai jälkikäteen. +Tekniikantornien A-talon kerho- ja saunatiloissa ​on majaillut asunnoton henkilö, jonka sotkujen seurauksena tiloja on jouduttu siivoamaan ja remontoimaan. TOAS varoittaa ​kerhotilan ​oveen kiinnitetyllä asukastiedotteella tilojen mahdollisesta sulkemisesta,​ mikäli epäsiisteys jatkuuTOAS ei ole ottanut asian tiimoilta yhteyttä asukastoimikuntaan,​ mikä on herättänyt ihmetystä.
- +
-Roskakatoksen kunnostus ​on valmis+
  
 +Asukastoimikunta uudisti Tekniikantornien roskakatosten lajitteluohjeet,​ sillä vanhat ohjeet olivat huonokuntoiset ja väärillä paikoilla. TOAS toimitti jäteastioihin uudet jätelaatutarrat,​ joten jätteiden lajittelun pitäisi nyt olla helppoa. Myös Tieteentornien roskakatoksen ohjeet on tarkoitus uusia marraskuun aikana.
 ====== 6. Rahat ja talous ===== ====== 6. Rahat ja talous =====
  
Rivi 44: Rivi 43:
 ===== 7. Hankinnat ===== ===== 7. Hankinnat =====
  
-Domainkuluihin ehdotetaan ​12,​60€ ​ja se hyväksytään+Asukastoimikunnan verkkosivujen ttornit.info-verkkotunnus ja domainkulut vuodeksi maksavat ​12,60€. Hyväksytään hankinta yksimielisesti,​ Teemu Salminen suorittaa maksun palveluntarjoajalle.
  
 ===== 8. Tunnollinen Asukas -kilpailu ===== ===== 8. Tunnollinen Asukas -kilpailu =====
  
-Ehdolla ovat Markku Hyttinen, Aleksi Mattila ja Antti Heinikkala. ​Voittajaksi ​valikoitui Antti Heinikkala. ​Arvonta suoritettiin nopalla.  +Arvontaan on osallistunut kolme asukasta, ​Markku Hyttinen, Aleksi Mattila ja Antti Heinikkala. ​Osallistujien kesken arvotaan kaksi elokuvalippua. Nopanheitolla suoritetun arvonnan voittajaksi ​valikoitui Antti Heinikkala. Seuraava arvonta suoritetaan ​ensi keväänä.
-Seuraava arvonta suoritetaan ​keväällä+
  
 ===== 9. Loppuvuoden asukastoimikunnan tapahtumat ===== ===== 9. Loppuvuoden asukastoimikunnan tapahtumat =====
  
-Pikkujoulut järjestetään marraskuun lopulla tai joulukuun alussaPäivämäärästä ei päästy yksimielisyyteenjoten päivämäärä päätetään ​myöhemmin. ​Pikkujouluihin budjetoidaan ​500€.+Päätetään järjestää asukaskokouksen yhteydessä pikkujoulutTapahtuma ajoittuu marras-joulukuun vaihteseenpäällekkäisyyksien minimoimiseksi tapahtumatiimi päättää tarkan ajankohdan ​myöhemmin. ​Tapahtumasta tiedotetaan vähintään viikkoa etukäteen kaikilla asukastoimikunnan tiedotuskanavilla. Tekniikantorni A:n sauna varataan tapahtuman ajaksi asukastoimikunnalle. Päätetään budjetoida tapahtumaan ​500€. 
 + 
 +Asukkaat ovat toivoneet itsenäisyyspäivän astmk-tapahtumaa viimevuotisten juhlien innoittamina. Päätetään järjestää tapahtuma 6.12., budjetoidaan järjestelyihin 20€. 
  
-Itsenäisyyspäivän juhlia on toivottu asukkaiden toimesta ja ne järjestetäänTapahtumaan budjetoidaan 20€. +Vuoden viimeisenä asukastapahtumana päätetään järjestää uudenvuoden juhlat 31.12. ja tapahtuman järjestelyihin budjetoidaan loput asukastoimikunnan käytettävissä olevat määrärahat.
-Uudenvuoden juhlat järjestetään myös ja niihin sijoitetaan loppubudjetti.+
  
 ===== 10. META ===== ===== 10. META =====
Rivi 64: Rivi 63:
 ===== 11. Seuraava kokous ===== ===== 11. Seuraava kokous =====
  
-Puheenjohtaja kutsuu kokouksen tarvittaessa+Puheenjohtaja kutsuu kokouksen tarvittaessa.
  
 ===== 12. Kokouksen päättäminen ===== ===== 12. Kokouksen päättäminen =====
  
-Kokous päätetään ​ajassa 19.56+Puheenjohtaja päättää kokouksen ​ajassa 19.56.